Hjemmesidebanner
Jakob Wärme Lykke

Jakob Wärme Lykke

fredag, 16 november 2018 08:02

Falske mails lænser foreningers klubkasser

Advarsel: Falske mails rammer i øjeblikket idrætsforeningernes bestyrelsesmedlemmer. Og flere foreninger går i fælden med store økonomiske tab i kølvandet.
Holte IF er ude af CEV Challenge Cuppen efter nederlag på udebane mod LiigaPloki Pihitipudas fra Finland.
Trine Noer Kjelstrup nyder stor succes i sin finske klub Pölkky Kuusamo. Onsdag spillede Kjelstrup og co. sig videre i CEV Challenge Cuppen, og i den hjemlige liga er holdet også med i toppen. Hør podcast.
Volleyball Danmark inviterer til den traditionsrige Pokalfestival og samtidig de officielle Danmarksmesterskaber 2019 for U14 Teen 2. Som noget nyt er der i år fri tilmelding til U14 Teen 2 DM, og håbet er, at se en masse Teen 2 hold fra hele landet.
Gentofte snuppede sejren, men ikke billetten videre i Europa, da de på hjemmebane i Kildeskovshallen slog estiske Saaremaa VC med 3-2 i CEV Challenge Cuppen.
Holte IF skal forsøge at spille sig videre i Europa på udebane, når de torsdag aften møder LiigaPloki Pihitipudas i Finland i CEV Challenge Cup.
Den 23-årige danske centerspiller har netop vundet den lokale conference med Emmanuel College i Georgia og skal nu kæmpe om det regionale mesterskab.
Gentoftes danske mestre skal forsøge at spille sig videre i Europa på hjemmebane, når de tirsdag aften tager imod Saaremaa VC fra Estland i CEV Challenge Cup. Volley TV livestreamer kampen i knivskarp kvalitet klokken 19.00.
mandag, 12 november 2018 09:21

Kvartfinalerne i pokalen er fastlagt

Der er nu sat tid og dato på kvartfinalerne i pokalturneringen.
Volleyball Danmark har sat navn på den nye landstræner for Danmarks herrelandshold. Kristian Knudsen skal fremover stå i spidsen for de danske volleyherrer som Head Coach.
Side 1 ud af 135
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.