Hjemmesidebanner
Jakob Wärme Lykke

Jakob Wärme Lykke

Det er lige på og hårdt for de danske volleyherrer, som i dag rejser til Rumænien for at spille den første kamp i EM-kvalifikationen. Kampen skal vindes, hvis Danmark skal tro på avancement fra Gruppe A.
Danmarks damelandshold tager onsdag hul på EM-kvalifikationen på udebane mod gruppens forventede stærkeste modstander, Frankrig. Perfekt kickstart i jagten på en EM-billet, mener landstræneren.
søndag, 12 august 2018 18:37

Her er danmarksmestrene i beachvolley

Line Trans Hansen og Maria Tyndeskov genvandt danmarksmesterskabet i beachvolley, mens Mads Rosager og Jacob Stein Brinck kunne indtage den danske beachvolleytrone for første gang.
Volley Week er en landsdækkende event, hvor klubber over hele landet åbner dørene op og viser sporten frem på bedste vis. Volley Week afholdes i uge 39 (24.-30. september 2018). Sidste chance for at melde din klub til Volley Week er mandag d. 3. september.
Anfører for de danske volleydamer Trine Rask-Nielsen har pådraget sig en ankelskade og risikerer at misse den første kamp i EM-kvalifikationen mod Frankrig.
torsdag, 09 august 2018 08:55

Fokus på eliteudvikling af beachvolleyball

Hvad er status og udviklingsmuligheder på elite- og talentarbejdet i beachvolley. Og hvordan kan der skabes endnu mere synergi mellem beachvolley og volleyball.
Danmark tager i dag hul på fire dage med fire testkampe mod Norge i Anja Andersen Hallen i Idrættens Hus i Brøndby. Der er fri entré til alle testkampene.
De danske volleyballdamer kan se frem til et ekstra skud energi, når de til august indleder jagten på en billet til EM. Som det første landshold nogensinde har de danske volleyballdamer indgået samarbejde med No Carbs Company, NOCCO.
mandag, 02 juli 2018 06:00

Vis din klub frem til Volley Week

Den landsdækkende event ’Volley Week’ afholdes i uge 39 (24.-30. september 2018), hvor volleyballklubber i hele landet åbner dørene og giver enhver volleyinteresseret mulighed for at smashe gulvbrædderne til pindebrænde.
Fra næste år bliver U14 DM og Teen 2 DM afviklet hver for sig. Teen 2 DM flyttes til Pokalfestivalen, som afvikles i Odense den 26.-27. januar 2019.
Side 1 ud af 127
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.