Hjemmesidebanner
Jakob Wärme Lykke

Jakob Wärme Lykke

En af dansk volleyballs store profiler i nyere tid er ansat i Volleyball Danmark. Tidligere landsholdsspiller og to gange Årets Spiller Ci Eshel begynder 18. marts som kommunikationskonsulent i forbundet.
Nu er du og din klub kun få klik væk fra at blive meget klogere på jeres medlemmer. Players 1st er et elektronisk spørgeskema, der spørger ind til medlemmernes tilfredshed med forskellige dele af klubben.
På årets første sommerdag er der dømt Beachvolleyens Dag over hele landet. Tilmelder din klub sig inden månedens udgang, deltager I i konkurrencen om at vinde tre beachvolleybolde.

Til den landsdækkende event Beachvolleyens Dag lørdag den 1. juni har alle klubber – såvel beachvolley- som volleyballklubber – mulighed for at invitere interesserede ud i sandet for at slå til boldene.

Tilmelder din klub sig Beachvolleyens Dag inden den 1. marts, deltager I i konkurrencen om at vinde tre beachvolleybolde

Sammen med DGI Volleyball, Volleyball Danmark og over 300 klubber, kan I være med til at vise beachvolleysporten frem på bedste vis, skabe landsdækkende opmærksomhed og få flere til at spille beachvolley og volley.

Det er gratis for både klubber og deltagere. Hver klub får gratis materialer stillet til rådighed. Klubber får således bl.a. postkort, reklamefilm, skabeloner til pressemeddelelser, Facebookopslag og plakater samt meget mere. Se de første tilgængelige materialer her. 

17 klubber et pt. tilmeldt Beachvolleyens Dag.
På Danmarkskortet kan du se, hvor vi spiller. Der vil løbende komme flere muligheder til.
Tidligere kasserer og næstformand Jørgen Lorentzen er død. Han blev 81 år.
På årets første sommerdag er der dømt Beachvolleyens Dag over hele landet. Se danmarkskortet med de første 12 Åbent Hus-arrangementer.
Martin Olafsen skal videreudvikle elitemiljøet i beachvolleyball for både etablerede spillere og talenter og være med til at skabe muligheder for topresultater på den internationale scene.
fredag, 15 februar 2019 14:20

John Rask Nielsen er afgået ved døden

Medlem af Top Volleyball Danmark og bestyrelsesmedlem i Volleyliga Foreningen John Rask Nielsen er gået bort mandag den 4. februar. 
Der er trukket lod til de 2. runde af EM-kvalifikationen for de danske U16 piger og U17 drenge.
I dag samles 228 hold med 100 lærere og 60 frivillige fra den lokale volleyballklub RS Rødovre Volley til danmarkshistoriens næststørste skolestævne nogensinde.
Der skal findes en ny formand og nye bestyrelsesmedlemmer, når Volleyball Danmark afholder ordinært repræsentantskabsmøde søndag den 2. juni på Hotel Comwell Klarskovgaard i Korsør.
Side 1 ud af 142
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.