Hjemmesidebanner
onsdag, 14 oktober 2020 07:00

Ramasjang Familievolley udvider: Opstartsforløb bliver gratis for alle klubber

Written by Laura Brix
Hele 24 klubber har tilmeldt sig Ramasjang Familievolley på blot fem måneder. Hele 24 klubber har tilmeldt sig Ramasjang Familievolley på blot fem måneder.

Det bliver nu gratis på permanent basis at tilmelde sig et opstartsforløb i Ramasjang Familievolley. ”Det viser sig at være ekstremt populært,” siger projektleder Sebastian Mikelsons.

Førhen har Volleyball Danmark tilbudt 20 gratis opstartsforløb i Ramasjang Familievolley, men der sker nu en udvidelse af konceptet, som betyder, at opstartsforløbene bliver gratis på permanent basis for alle klubber. Det sker, fordi Volleyball Danmark oplever, at Ramasjang Familievolley er en kæmpe succes ude i klubberne.

”Vores mål var at få 20 klubber i gang med Ramasjang Familievolley over de første 2,5 år. På bare fem måneder har vi dog oplevet, at hele 24 klubber har tilmeldt sig et gratis opstartsforløb. Derfor udvider vi nu konceptet, fordi det viser sig at være ekstremt populært,” siger projektleder på Ramasjang Volley Sebastian Mikelsons.

Mere end bare volleyball
Ramasjang Familievolley går kort fortalt ud på at skabe glæde gennem leg og volleyball for børn mellem 3-6 år og deres forældre. Det vigtigste ved konceptet er, at familien sammen skal have det sjovt, lære noget og få pulsen op.  

Sebastian Mikelsons håber på, at en udvidelse vil medføre, at endnu flere klubber tilmelder sig. Samtidig tror han på, at konceptet er en fornuftig måde at hjælpe flere klubber i gang med at få børn til at dyrke motion og finde glæden ved volleyball.

”Vi mener, det er med til at hjælpe klubberne i gang på en god måde, da der medfølger nogle gode tips og tricks til, hvordan man som klub kan komme godt i gang. Desuden kan Ramasjang Familievolley medføre en rekruttering af volleyballspillere,” siger Sebastian Mikelsons.

Et gratis opstartsforløb indeholder.
- Strategimøde (ca. 2 timer)
- Opfølgning og evaluering (1-2 timer)
- Løbende støtte og hjælp til både træneren og klubben
- Registrering af klubbens Ramasjang Familievolley-tilbud på volleyball.dk
- Rekrutteringsmuligheder for klubben: Volleyball Danmark tilbyder et Ramasjang Volley-forløb i den lokale daginstitution. Ønsker klubben selv at afvikle et sådant forløb, stiller Volleyball Danmark gratis materialer til rådighed herfor.

Læs mere om Ramasjang Familievolley her.

Read 200 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.