Hjemmesidebanner
onsdag, 27 februar 2019 12:53

Sæt jeres medlemmer i centrum og bliv en mere attraktiv klub

Written by
Nu er du og din klub kun få klik væk fra at blive meget klogere på jeres medlemmer. Players 1st er et elektronisk spørgeskema, der spørger ind til medlemmernes tilfredshed med forskellige dele af klubben.

Hvor god en klub er I egentlig?
Hvor tilfredse er medlemmerne og de frivillige med fx faciliteter, træning og trænerne?

Det er nogle af de spørgsmål, som Players 1st spørger ind til, så I som klub kan blive meget klogere på jeres medlemmer.

Systemet er et supplement til jeres daglige kontakt med klubbens medlemmer, og der bliver spurgt ind til de ting, man ikke lige får talt om til dagligt.

En af featurene i Players 1st er, at man løbende kan følge klubbens udvikling og sammenligne sig med andre klubber.

”Resultater bliver præsenteret i et dashboard, som gør det meget overskueligt at se, hvad der er vigtigt for netop jeres medlemmer, hvor der er udviklingspotentialer, og hvor I bare skal fortsætte det gode arbejde,” siger Niels Kliim, der er udviklingskonsulent i Volleyball Danmark.

”Når I har gennemført et par undersøgelser, kan I se, hvordan jeres indsatser har virket. I kan også sammenligne jeres resultater med andre klubber,” siger han.

Erfaringerne fra andres sportsgrene som fx golf og kano og kajak er, at medlemmerne meget gerne vil bidrage til udviklingen af klubben.

”Til gengæld forventer medlemmer også, at bestyrelsen tager resultaterne alvorligt og handler på dem,” siger Niels Kliim.

Volleyball Danmark har en meget stor andel i udformningen af spørgeskemaet, som nu b.la. DBU har købt sig ind på. Og det er super let at komme i gang.

”Det kræver ikke meget arbejde fra klubbens side. Man skal blot lave en liste over medlemmer, frivillige og trænere, oprette dem i Players 1st-systemet og finpudse et par spørgsmål, så har man en skræddersyet spørgeskemaundersøgelse, som passer lige til ens egen klub,” siger Niels Kliim.

Derefter skal man blot klikke på en knap, og så er undersøgelsen i gang.
15 klubber arbejder allerede med spørgeskemaet, heriblandt Kolding, VK Vestsjælland og Fortuna Odense.

Er du interesseret i at få Players 1st til din klub, kan du kontakte udviklingskonsulent Niels Kliim på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Players 1st koster 1.500 kroner i licens per år, så kan det hjælpe til at fastholde bare et enkelt medlem, som ellers ville have meldt sig ud, er det betalt.
Read 663 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.