Hjemmesidebanner
mandag, 14 januar 2019 10:28

Teen 2 DM er i høj kurs

Written by
I år bliver U14 DM og Teen 2 DM afviklet hver for sig. Teen 2 DM flyttes til Pokalfestivalen, som afvikles i Odense den 26.-27. januar 2019. Og det er en succes.

I flere år har U14 DM og Teen 2 DM været afviklet sammen. Men fra i år har Volleyball Danmark besluttet at adskille U14 DM og Teen 2 DM efter flere år, hvor rækkerne ikke er blevet fyldt op i hverken den ene eller den anden kategori.

Dermed får Teen 2 sit eget DM, som afvikles i forbindelse med den traditionsrige Pokalfestival. Den beslutning ser ud til at være den helt rigtige. Således er efterspørgslen på at spille Teen 2 DM stor.

63 hold har pt. tilmeldt sig Teen 2 DM – det er 13 hold flere, end der tidligere har deltaget. Det skal endda ses i lyset af, at holdene skal ’rejse’ i forhold til tidligere, hvor der er spillet lokale kvalifikationsstævner.

”I Volleyball Danmark arbejder vi hele tiden på at skabe de bedste forudsætninger for ungdommen. Vi arbejder på mange områder for at optimere forudsætningerne, og dette er et af de nye initiativer,” siger Christina Attrup Juhl, teamleder i bredde- og udviklingsafdelingen i Volleyball Danmark.

”På denne måde får vi rigtig mange til at få en oplevelse af at være med til et DM sammen med en masse andre unge mennesker, men holder samtidig fokus på at den sportslige del skal være i orden,” siger hun.

Lørdag vil være en kvalifikationsdag, hvor holdene kvalificerer sig ind i forskellige niveaurækker. Søndag vil der blive afviklet DM for de forskellige niveauer.
Read 1198 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.