Hjemmesidebanner
lørdag, 15 december 2018 20:08

Bedsted KFUM Volleyball er A-Sport.dk Årets Breddeklub

Written by
Valget af årets ungdomsklub er helt oplagt, og man kan spørge sig selv, hvorfor det ikke er sket noget før. Klubben har om nogen præget dansk ungdomsvolley og formået at tiltrække en lang række dygtige og engagerede trænere og ledere, der lægger vægt på et godt og seriøst ungdomsarbejde. Se videoen fra Dansk Volleyball Award 2018, hvor vinderen blev offentliggjort.

A-Sport.dk Årets Breddeklub er en klub, der har ambitioner på alle niveauer, og som har formået at etablere sig stærkt i lokalsamfundet, hvor klubben i flere år har lavet en stor indsats, så man kunne få endnu flere til at spille Kidsvolley og volleyball i nærområdet. Trods byens størrelse på knap 1.000 borgere og en skole med 180 børn mønstrer Bedsted KFUM Volleyball 100 spillere under 14 år! Det er imponerende.

Bedsted KFUM Volleyball har taget et stort ansvar for udviklingen af volleyball i sit område, hvilket ses gennem den store bredde, som klubben repræsenterer. Her er der muligheder for enhver, uanset niveau, og klubben deltager i turneringer på mange niveauer.

Klubben er gode til at udnytte de selskabelige traditioner til at lave store hyggelige arrangementer i klubben, fx julevolley for hele familien og venner, påske-arrangementer og VenneVolleyTræning er bare noget af det, der sker i løbet af året, og som er med til at gøre Bedsted KFUM Volleyball til det fedeste sted at være.

Hjertet i Bedsted KFUM Volleyball er en velfungerende bestyrelse, hvoraf mange medlemmer har været med i klubben i årevis og derfor kender klubben indefra.

Klubben engagerer sig ikke kun i, hvad der sker hos dem selv, de spiller også en stor rolle i udviklingen af sporten, ikke bare regionalt, men også nationalt. De blander sig gerne i debatter, er ikke bange for at have og vise sine egne holdninger, og de er altid med på at stille klubben til rådighed.

Så bor du i nærheden af Thy og tænker, at volleyball kunne være sjovt at prøve, så er du helt sikkert velkommen.

Et kæmpe tillykke til A-Sport.dk Årets Breddeklub: Bedsted KFUM Volleyball

Se videoen fra Dansk Volleyball Award 2018, hvor vinderen blev kåret.

Read 414 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.