Hjemmesidebanner
onsdag, 21 november 2018 14:45

101 nye volleyspillere efter Volley Week

Written by
59 deltagende klubber, 258 gæster og 101 nye medlemmer. Det er nogle af resultaterne af Volley Week 2018.

I uge 39 slog hver 5. volleyklub i Danmark dørene op til den landsdækkende Volley Week, hvor alle interesserede blev inviteret indenfor til en prøvesmagning på volleysporten, uanset alder og niveau.

Det var første gang, at Volley Week blev afholdt, og efter en uge i volleyballens tegn kunne de deltagende klubber i gennemsnit tilføje cirka to nye navne på medlemslisten.

Feedbacken fra klubberne taler da også sit tydelige sprog.

”Vi er glade for, at klubberne er meget tilfredse med at have været med i Volley Week. Tilbagemeldingerne fra klubberne er, at 80 procent gerne vil deltage igen næste år, mens de sidste 20 procent endnu ikke har taget stilling hertil,” siger Sebastian Mikelsons, projektleder Bevæg dig for livet - Volleyball og Beachvolley.

I forbindelse med Volley Week udarbejdede Bevæg Dig for livet - Volleyball og Beachvolley forskelligt markedsføringsmateriale til klubberne samt tre reklamefilm.

”Vores reklamefilm har performet helt vildt godt. Videoerne fik mere end 600.000 eksponeringer på Facebook, så vi har sat volleyballsporten på landkortet og fik fortalt rigtig mange mennesker, at de havde mulighed for at komme ned og spille volley i den lokale klub,” siger Sebastian Mikelsons.

UDVIDER MED BEACHVOLLEY
”Vi gentager succesen med Volley Week igen i år 2019. Igen i uge 39 for at skabe en form for tradition, og fordi tidspunktet har set ud til at passe klubber og potentielle gæster, der efter sommerferien skal i gang med en ny sportsgren, godt,” siger han.

I 2019 udvides konceptet med Beachvolleyens Dag.

”Vi sparker den danske sommer ind med sjov, smil og solskin på årets første sommerdag den 1. juni,” siger Sebastian Mikelsons.

Mere information om Beachvolleyens Dag følger i januar, hvor tilmeldingen til samtidig åbner.

Volley Week og Beachvolleyens Dag er arrangeret af Volleyball Danmark, DIF og DGI Volleyball i samarbejde med de lokale klubber i forbindelse med Bevæg Dig For Livet-visionen, hvor 75 procent af danskerne skal dyrke idræt i 2025 og 50 procent i foreningsregi.
Read 417 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.