Hjemmesidebanner
onsdag, 14 november 2018 09:09

Tilmeldingen til Pokalfestivalen 2019 er åben – nu med DM for U14 Teen 2

Written by
Volleyball Danmark inviterer til den traditionsrige Pokalfestival og samtidig de officielle Danmarksmesterskaber 2019 for U14 Teen 2. Som noget nyt er der i år fri tilmelding til U14 Teen 2 DM, og håbet er, at se en masse Teen 2 hold fra hele landet.

Pokalfestival er en hel weekend, der står i børnene og de unges tegn med sjov, hygge og venskaber på tværs af landet - og ikke mindst kampene om de store pokaler til mestrene i alle rækker. Som de andre år vil der naturligvis være medaljer til alle deltagere.

I år spiller alle Teen 2 hold DM i forbindelse med Pokalfestivalen. Teen 2 holdene spiller i en hal for dem selv, men spiser og sover sammen med deres klubkammerater.

Sæt derfor et kæmpe kryds i kalenderen fra lørdag den 26. januar kl. 11.00 (Teen 2 DM kl. 10.00) til søndag den 27. januar kl. 14.00 (teen 2 DM ca. kl. 16).

Tilmeldinger sker efter "Først til Mølle"-princippet. Man kommer på venteliste, hvis ens række bliver fyldt op. Hvis der er rækker, som ikke er fyldt op efter tilmeldingsfristen, kan holdene på ventelisten komme i spil, da der kan blive åbnet for flere hold i de fyldte rækker.

Sidste år kom alle hold på venteliste med, hvilket vi også forventer i år.

Pokalfestivalen afvikles i Marienlystcentret, Hjallesehallen og Rosengårdskolens hal.
Teen 2 DM afvikles i FKS-Hallen.
Beachvolley for U16 + U18 spilles i Odense Beach Hal

Pokalfestivalen og Teen 2 DM afvikles af Volleyball Danmark sammen med DHV, Fortuna Odense Volley, Marienlyst og Odense Beachvolley.

Sidste frist for tilmelding er tirsdag den 24. december.

SE MERE INFO OM POKALFESTIVALEN 2019 OG TEEN 2 DM HER OG TILMELD DINE HOLD  

FØLG MED PÅ FACEBOOKSIDEN POKALFESTIVAL HER
Read 731 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.