Hjemmesidebanner
tirsdag, 06 november 2018 11:41

Nye breddekåringer uddeles ved Dansk Volleyball Award – og du bestemmer de nominerede

Written by
Årets rundt bliver der ydet en fantastisk frivillig indsats ude i de danske volleyballklubber. Og i år er både bredden og eliten med til at fejre den indsats, når årets nye breddekåringer uddeles til Dansk Volleyball Award 2018.

Traditionen tro er det klubber og kredsfolk, som nominerer dem, de synes, skal have et ekstra stort klap på skulderen, når priserne uddeles til Dansk Volleyball Award 2018 lørdag den 15. december i Idrættens Hus i Brøndby.

Tidligere er der blevet uddelt fire breddepriser: Årets Ungdomsklub, Årets Ungdomsleder, Årets Klub-Gnist og Årets Person-Gnist.

I år fusionerer priserne og skifter i samme ombæring navn, så der til Dansk Volleyball Award 2018 uddeles to priser: A-Sport.dk Årets Breddeklub og Mikasa Danmark Årets Breddeleder.

Mikasa Danmark og A-Sport sponsorerer i år de to priser, så vinderne udover æren kan se frem til en henholdsvis 10.000 kr. til A-Sport.dk Årets Breddeklub og 1.000 kr. Mikasa Danmark Årets Breddeleder

A-Sport.dk Årets Breddeklub
Gives til en klub, som i det forgangne år har markeret sig positivt i arbejdet med volleyball eller beachvolley. Det kan være ved at:


- Have gjort sig bemærket ved særlige initiativer, der styrker lokalområdet
- Have været involveret i projekter sideløbende med de traditionelle trænings- og turneringsudbud. Det kan være fokus på rekruttering og fastholdelse, fokus på træningskultur eller lignende 
- Har et særligt, stærkt tilbud til sine medlemmer

- Have gennemført ekstraordinære tiltag såsom integrationsprojekter, skolesamarbejde, særlige tiltag osv.
- Udbyde uddannelsestilbud til trænere, ledere, spillere m.m.

Mikasa Danmark Årets Breddeleder
Gives til en person, der via sit arbejde og sin lederrolle i klubben har haft afgørende betydning for, at klubben:


- Er inde i en positiv udvikling
- Har oplevet en medlemsfremgang
- Har arbejdet med fastholdelsesprojekter 
- Har lavet et langt, sejt træk i arbejdet med klubudvikling

- Har været visionær og nytænkende. 

Ovenstående er blot eksempler, det kan også være noget helt andet, der kendetegner den person eller klub, som løber med titlen. Alle ledere og klubber – uanset størrelse og medlemstal – har mulighed for at blive kåret.

Sådan indstiller du din kandidat
Det er klubber og kredsfolk, der indstiller deres kandidat til A-Sport.dk Årets Breddeklub og Mikasa Danmark Årets Breddeleder ved at sende en kortfattet beskrivelse af, hvorfor netop den klub eller person fortjener hæderen.

Indstillinger skal sendes til Christina Attrup Juhl senest søndag den 25. november 2018 på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Den klub og leder, som får titlen A-Sport.dk Årets Breddeklub og Mikasa Danmark Årets Breddeleder, inviteres Dansk Volleyball Award 2018, hvor prisen uddeles.
Vi glæder os til at få en masse indstillinger om de mange klubber og personer, der knokler og laver et super godt stykke arbejde.

Læs mere om kriterierne for de enkelte kåringer her.
Read 485 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.