Hjemmesidebanner
fredag, 28 september 2018 06:00

Stadig mulighed for at få del af millionerne i DIF og DGI’s foreningspulje

Written by
Foto: Klaus Sletting Foto: Klaus Sletting
Hver år uddeler DIF og DGI 45 millioner kroner fra deres fælles foreningspulje til idrætsforeninger i Danmark. Har din klud den rigtige idé, kan I stadig nå at få fingere i en del af de mange penge. Og Volleyball Danmark hjælper gerne med ansøgningen.

Mangler din klub midler til nye bolde eller et nyt net? Vil I lave en særlig indsats for at få flere medlemmer? Eller vil I afprøve helt nye volleyinitiativer?

Så kan der være økonomisk hjælp på vej.

DIF og DGI administrerer en foreningspulje, hvorfra der skal uddeles cirka 45 millioner kroner årligt til de lokale idrætsforeninger. Det er med andre ord en fantastisk mulighed for alle klubber under Volleyball Danmark.

Volleyball Danmark opfordrer kraftigt til, at volleyklubberne søger om at få en del af de 45 millioner. Faktisk vil forbundet gerne hjælpe med ansøgningen.

Det er især de mindre ansøgning op til 25.000 kr., der er god mulighed for at komme igennem med.

”Det kan virke som endnu en opgave og en stor mundfuld for mange af de frivillige kræfter i klubberne at skulle til at lave en ansøgning til DIF og DGI om at få del af foreningspuljen. Derfor vil Volleyball Danmark gerne spare med klubberne, så de får sendt den mest kvalificerede ansøgning afsted,” siger Peter Morell, bredde- og udviklingschef i Volleyball Danmark.

”DIF og DGI’s foreningspulje er en oplagt mulighed for at realisere et projekt, som man måske har gået og drømt om, men ikke har haft pengene til,” siger han.

”Det er klubberne, der skal søge om midlerne, men ofte kommer de allerbedste ideer fra medlemmerne. Så det er bare med at byde ind,” siger Peter Morell.

Ønsker man som klub at få sparring til en ansøgning kan man kontakte Peter Morell på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Der kan søges til et enkelt overordnet formål per ansøgning. Hver forening kan ikke få godkendt mere end en ansøgning i et kalenderår.

Foreninger med flere afdelinger, flerstrengede foreninger, har dog mulighed for at få godkendt en ansøgning per afdeling per år. Det samlede tildelte beløb til den enkelte flerstrengede forening kan dog som udgangspunkt ikke blive større end 500.000 kroner.

Løbende ansøgning
DIF og DGI’s foreningspulje uddeler midler inden for tre beløbskategorier. Det tilstræbes, at puljens midler uddeles ligeligt i disse tre beløbskategorier, det vil cirka 15 mio. kroner til ansøgninger inden for hver beløbskategori per kalenderår.

De tre beløbskategorier i DIF og DGI’s foreningspulje er:

- Beløb op til og med 25.000 kroner
- Beløb fra 25.001 til 100.000 kroner
- Beløb fra 100.0001 til 500.000 kroner


Ansøgninger op til og med 25.000 kroner behandles løbende. I denne kategori gælder først-til-mølle-princippet – dog under forudsætning af, at ansøgningerne opfylder ansøgningskriterierne.

Ansøgninger fra 25.001 til 100.000 kroner behandles en gang om måneden (undtagen juli og december) med ansøgningsfrist den første i hver måned.

Mens ansøgninger fra 100.001 til 500.000 kroner behandles fire gange om året med ansøgningsfrist d. 1. februar, 1. maj, 1. august og 1. november.

FAKTA
Foreninger kan få yderligere information om puljen. Blandt andet om, hvad der kan søges til, tidsfrister, beløbsstørrelser, og foreningerne kan også hente et dokument med ofte stillede spørgsmål.

Selve ansøgningsproceduren finder sted via Centralt ForeningsRegister (CFR) på adressen www.medlemstal.dk

Ofte stillede spørgsmål.
Read 1563 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.