Hjemmesidebanner
torsdag, 27 september 2018 06:00

Cool volley-tatoveringer skal give genklang i klasselokalet

Written by
Volleyball Danmarks Bredde- og udviklingsafdeling har udviklet nogle helt nye midlertidige tatoveringer, der skal sprede den gode fortælling om Kidsvolley i skolen.

Børn med tatoveringer. Lyder det voldsomt? Bare rolig – de midlertidige tatoveringer går af i vask efter noget tid.

Ideen til de midlertidige tatoveringer opstod på de netværksmøder, som Volleyball Danmarks Bredde- og udviklingsafdeling holder med klubberne over hele landet.

Da sidste sæson blev afsluttet, var der enighed mellem klubberne og Volleyball Danmark om, at det var tid til at prøve noget nyt for at gøre reklame for at spille Kidsvolley.

”Erfaringerne viser, at dét at få noget med hjem fra et Kidsstævne er super vigtigt for børnene. Med en volley-tatovering på armen får børnene noget, der er sejt og samtidig giver helt vildt meget branding af Kidsvolley over for klassekammeraterne,” siger Mads Rosager, udviklingskonsulent i Volleyball Danmark.

”Vi håber selvfølgelig, at volley-tatoveringerne kan være med til at sprede den gode fortælling om Kidsvolley,” siger han.

Vil din klub også have fingrene i en stak af de nye cool volley-tatoveringer, kan de købes i Volleybutikken her.
Read 640 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.