Hjemmesidebanner
torsdag, 07 juni 2018 06:00

Coaches Clinic skal starte en ny træner-æra på Færøerne

Written by
Foto: Flogbóltssamband Føroya Foto: Flogbóltssamband Føroya
Det færøske volleyballforbund har i mange år drøftet, hvilken tilgang forbundet skulle vælge vedrørende trænerudvikling. Da de hørte om Coaches Clinic i Danmark med den amerikanske stjernetrio, Doug Beal, John Kessel og Fred Sturm, valgte forbundet at satse stort.

Trænere fra 16 europæiske lande og Australien har tilmeldt sig årets mest inspirerende trænerkursus. Deltagerlandene tæller store volleyballnationer som Rusland, Polen og Italien.

Og så er der 21 trænere med fra Færøerne. Det er der en særlig god grund til, fortæller formanden for det færøske volleyballforbund, Magnus Tausen:

”Vi har i en længere periode overvejet, hvordan vi skal organisere trænerudvikling på Færøerne. Dette bliver startskuddet til et kompetenceløft for vores trænere, men ikke mindst skal det føre til et styrket sammenhold og fællesskab inden for den samlede trænerstab i klubberne på Færøerne og på landsholdsniveau. Det har vi savnet,” siger han.

”Vi har derfor store forventninger til Coaches Clinic og vil bruge muligheden for at starte en ny æra for trænere på Færøerne. Med udgangspunkt og grundlag i denne gruppe på 21 aktive trænere på alle niveauer på Færøerne,” siger Magnus Tausen

Den store satsning fra Flogbóltssamband Føroya er også en stor økonomisk satsning.

”Vi gik ud til klubberne og tilbød støtte til Coaches Clinic. Responsen fra klubberne var overvældende. Specielt med tanke på, at tilbuddet er forpligtende for klubberne og den enkelte med krav om, at de tilmeldte skulle være trænere de næste sæsoner og indgå i det videre udviklingsarbejde med og for trænere på Færøerne,” siger Magnus Tausen.

Interessen var så stor, at det ventede deltagerantal blev fordoblet og kom helt op på 21.

”Vi ser Coaches Clinic som en unik mulighed for at få inspiration fra nogle af de bedste af de bedste inden for virket. En mulighed der kun er tilgængelig for os, fordi vi blev inviteret til Coaches Clinic. Den mulighed ville vi ikke lade passere,” slutter Magnus Tausen.

Tilmeldingsfristen til Coaches Clinic den 15.-17. juni i Idrættens Hus er søndag den 10. juni.
Læs mere og tilmeld dig her.
Read 1661 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.