Hjemmesidebanner
torsdag, 04 januar 2018 06:00

Rekordmange hold klar til Pokalfestival

Written by
Den traditionsrige Pokalfestival i Odense den 20.-21. januar er et tilløbsstykke med 108 tilmeldte hold. Aldrig før har der været så mange hold med, siden Pokalfestivalen ændrede form til kun at rumme Kids- og Teenspillere.

Holdene fra Level 0 til 4 og beachvolley U16 og U18 kommer fra hele landet. Således er der for første gang hold med fra Nordjylland, hvor Vestbjerg har tilmeldt sig.

Pokalfestivalen spilles i år i de fire haller Rosengårdskolens hal, Hjalleseskolens hal, i Marienlystcentret og Odense Beachvolleys hal. Kampene starter ca. kl. 11.00 lørdag og finaler spilles ca. kl. 12.00 søndag.

”Jeg glæder mig som sædvanlig vildt meget til denne weekend, hvor jeg får mulighed for at opleve en helt unik stemning, når hold fra hele Danmark samles om Kids-, Teen- og beachvolley,” siger Randi Fechtenburg, udviklingskonsulent i Volleyball Danmark.

”Det er skønt, at så mange frivillige trænere og forældre vil tage deres hold med til Odense en weekend. De lokale arrangører vil gøre det bedste for at give alle den bedste oplevelse,” siger hun.

DHV, Fortuna, Marienlyst og Odense Beachvolleyklub er de lokale arrangører, der samarbejder med Volleyball Danmark om at arrangere Pokalfestivalen 2018.

Læs mere om Pokalfestivalen 2018 her.
 
Følg med på Facebooksiden Pokalfestival her. 

Se video fra sidste års Pokalfestival her.

Read 791 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.