Hjemmesidebanner
tirsdag, 05 december 2017 11:16

Tilmeldingen til Pokalfestivalen 2018 er åben

Written by
Pokalfestivalen er et sted, hvor klubber og spillere fra hele landet mødes og udover volleyball får sig en dyst i bordtennis, bordfodbold m.m. og hygger sig på kryds og tværs af holdene. Tilmeldingen er åben.

I 2018 spilles Pokalfestivalen igen i Odense, men i flere forskellige haller, da det desværre ikke har været muligt at få Marienlyst-tennishallerne, så vi alle kunne være samlet et sted. Beachvolley for U16 + U18 spilles i Odense Beach Hal.

29 hold har allerede tilmeldt sig Pokalfestivalen 2018, der afholdes den 20.-21. januar 2018 og er et kæmpe stævne for Kids- og teen som finder sted i Odense.

Der er plads til det samme antal hold, som de foregående tre år, men deltagergrænsen er nået, så derfor er der igen i år sat begrænsning på antallet af deltagende hold. Tilmeldinger er derfor efter "Først til Mølle" princippet.

Man kommer på venteliste, hvis ens række bliver fyldt op. Hvis der er rækker, som ikke er fyldt op efter tilmeldingsfristen, kan holdene på ventelisten komme i spil, da der kan blive åbnet for flere hold i de fyldte rækker. 

LÆS MERE INFO OM POKALFESTIVALEN 2018 OG TILMELD DINE HOLD HER.

Følg med på Facebooksiden Pokalfestival her.
Read 489 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.