Hjemmesidebanner
torsdag, 09 november 2017 09:54

Volleyball vil finde nye medlemmer ved ikke at reklamere for volleyball

Written by
Forvirret? Bare rolig – strategien bygger på et hav af data, og Volleyball Danmarks udviklingskonsulenter er klar til at guide både nye medlemmer og klubber 24 timer i døgnet.

”Vi ved, at Kidsvolley er verdens sjoveste sport til børn.”

Så klar er meldingen fra Niels Kliim, projektleder i Volleyball Danmark, når han bliver spurgt om, hvorfor det er en god idé at sende sit barn til Kidsvolley.

”Vi vil gerne fortælle, at Kidsvolley er den sjoveste sveder. Men vores data viser også, at vi skal fortælle det ved at tale om andet end volleyball,” siger Niels Kliim.

”Vi vil nemlig rigtig gerne i kontakt med alle dem, hvor volleyball umiddelbart ikke lige er den første sport, der springer i tankerne, når man skal beslutte, hvor poderne skal gå til af idræt,” siger han.

De årelange erfaringerne med Kidsvolley viser, at netop det specialudviklede boldspil til børn på akkurat det motoriske niveau, barnet befinder sig på, måske er det allerbedste boldspil til børn.

Big data viser hvem der vælger sporten
Volleyball Danmark har derfor lavet et kæmpe forarbejde i at analysere big data og spore sig ind på præcis de rette målgrupper i jagten på nye medlemmer.

”Uden at løfte sløret for hele strategien, så går vi benhårdt efter kvinder i 28-38 års-alderen, da det ofte er dem, som bestemmer hvad børnene skal gå til af idræt,” siger Niels Kliim.

Rekrutteringen af nye medlemmer skal ske gennem ultraspecifikke Facebook-annoncer og søgemaskineoptimering på meget andet og mere end volleyball.

Derfor har Volleyball Danmark lavet en ny hjemmeside www.densjovestesveder.dk, hvor volleyball ikke er det første, der dukker op.

Her kan man læse om nogle af de mange fordele og positive sider ved spille Kidsvolley. Samtidig kan interesserede finde navn, telefonnummer og mail på en udviklingskonsulent fra Volleyball Danmark, som vil guide vedkommende på vej til den lokale klub.

Kan ringe 24 timer i døgnet
”Vi styrer hele processen og tager imod folks opringninger 24 timer i døgnet. Det gør vi gerne, hvis man har besluttet, at ens lille pode skal spille Kidsvolley, men har behov for at blive guidet den sidste vej hen til den lokale klub,” siger Niels Kliim.

”Vi vil naturligvis gerne have flere til at spille volleyball. Derfor hjælper vi nu klubberne med medlemsrekruttering på en for os helt ny måde,” siger han.

”Facebook er bare den billigste og bedste måde at annoncere på i dag,” siger Niels Kliim.

Hjælper klubberne
Densjovestesveder.dk og de målrettede Facebook-annoncer er et landsdækkende projekt.

Klubberne kan give Volleyball Danmark en lille pose penge, som ubeskåret går til målrettet annoncering i det givne lokalområde og på den måde få hjælp til rekruttering.

”Nogle vil nok sætte spørgsmålstegns ved, hvad de får ud af 500 kroners Facebook-annoncering. Men vi har lavet et kæmpe forarbejde og kan hjælpe klubberne i deres specifikke lokalområde. Man kan ramme meget præcist med 500 kroners annoncering i Holstebro-området,” siger Niels Kliim. 

Klik her for at www.densjovestesveder.dk
Read 1407 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.