Hjemmesidebanner
mandag, 04 september 2017 12:18

Stor interesse for Volleyball Danmarks uddannelsesweekender

Written by
Foto: Frederik Dahl Foto: Frederik Dahl
Lysten til at dygtiggøre sig inden for trænergerningen i volleyball stiger. Antallet af deltagere på uddannelsesdagene- og weekenderne er støt voksende, og du stadig kan nå at komme med på årets kurser de to kommende weekender.

Hvert år afholder Volleyball Danmark en række uddannelsesweekender og uddannelsesdage, hvor man kan tage hul på trænerkarrieren eller opgradere sine nuværende evner.

Kurserne er fordelt over hele landet, og uddannelsesansvarlig Christina Attrup Juhl glæder sig over, at der er fremgang i deltagerantallet.

”Generelt oplever vi en stigende interesse for vores kurser. Vi er privilegerede af at have et stærkt korps af dygtige instruktører, der sammen har mere end 200 års trænererfaring,” siger hun.

I den forgange weekend var der uddannelsesweekend i Ikast, hvor knap 100 deltagere fordelt på kurserne fik lagt nye trænerredskaber i værktøjskassen.

Der er stadig få ledige pladser til nogle af kurserne på den kommende uddannelsesweekend i Ishøj den 9.-10. september samt de to uddannelsesdage i Haderslev og Aalborg lørdag den 16. september.

Kontakt uddannelsesansvarlig Christina Attrup Juhl på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller læs mere her.
Read 459 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.