Hjemmesidebanner
torsdag, 31 august 2017 11:04

Pop Up Volley kulminerer med Volley and Chill i Ryparken

Written by
Gennem hele sommeren er der poppet volleyballnet op på hovedstadens grønne arealer. Den 22. september kulminerer det hele i Ryparken i København med Volley and Chill og Roskilde-billetter på højkant.

Hele 33 gange har imødekommende værter poppet volleyballnet op på græs og i sand og inviteret alle til en gang sjov og hyggelig volleyball.

Og interessen for gratis og uforpligtende boldspil med dem man kender og nye venner har været stor. Således var banerne fyldte med hele 32 deltagere, da det oppoppende volleyball gik højest.

”Jeg synes, det er gået over al forventning. Der er blevet spillet volley, hygget og vores værter har sørget for højt humør, så der har været rum for at møde nye mennesker og tage et afbræk fra hverdagen,” siger Mie Nonbo Holck, projektkoordinator i Volleyball Danmark.

Pop Up Volley går i al sin enkelthed ud på at have det hyggeligt sammen med sine kammerater rundt om et volleyballnet. Da det er de færreste græsplæner, hvor der står volleyballnet i, har Volleyball Danmarks engagerede værter plantet net og skabt rammerne.

”Man kan spille volleyball alle steder, men ofte mangler nettet. Derfor har vores søde værter sat volleyballnet op, så kan bare har kunnet droppe forbi og nyde en kold øl eller sodavand, mens man spiller volleyball og har det for fedt,” siger Mie Nonbo holck.

”I betragtning af, at det har været den værste sommer i 38 år, har tilslutningen været imponerende. Når ikke vejret kunne, så sørgede vores søde værter for smil på læben og varme i kinderne på de fremmødte,” siger hun.

”Jeg håber, at nogle har fået så meget smag for volley, at de vil prøve kræfter med det igen, måske i klubregi,” slutter hun.

Fredag den 22. september popper de sidste volleyballnet op, når initiativet kulminerer med det årlige Volley and Chill i Ryparken.

Her koster 25 kroner pr. person at deltage. Men så deltager man samtidig i konkurrencen om to billetter til næste års Roskilde Festival.

Læs mere om Volley and Chill her.
Read 445 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.