Hjemmesidebanner
torsdag, 01 juni 2017 12:29

Gratis volleyball popper op hele sommeren

Written by
Der er masser af grønne områder i København. Men det er de færreste græsplæner, som har et volleyballnet plantet i jorden. Det laves der om på denne sommer, hvor der vil poppe net op, så alle kan nyde solen og noget kold at drikke, mens de spiller volleyball.

Tag en ven under armen og spil en gang sjov og hyggelig volleyball på hovedstadens grønne områder.

Pop Up Volley er et gratis tilbud til alle dem, som har lyst til at nyde sommeren sammen med deres kammerater med lidt uforpligtende boldspil.

Volleyball Danmark sørger for, at der gennem hele sommeren er engagerede værter, som popper volleyballnet op i København. Så er det bare med at komme forbi og spille.  

”Pop Up Volley går i al sin enkelthed ud på at have det hyggeligt sammen med sine kammerater rundt om et volleyballnet,” siger Mie Nonbo Holck, projektleder i Volleyball Danmark.

”Man kan spille volleyball alle steder, men ofte mangler nettet. Derfor har vi engageret en række søde værter, der sætter volleyballnet op på hovedstadens grønne områder. Så kan man bare droppe forbi, nyde solen og en kold øl eller sodavand, mens man spiller volleyball og har det for fedt,” siger hun.

Pop Up Volley afholdes i Frederiksberg Have, Fælledparken og på Amager Strandpark fra uge 24-32. Det første volleyballnet popper op den 13. juni i Fælledparken.

Hvor og hvornår, nettene popper op, varierer fra uge til uge, så følg med på Facebook her.
Read 1538 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.