Hjemmesidebanner
torsdag, 01 juni 2017 06:00

Har man nogensinde nok frivillige?

Written by
Foto: Privat Foto: Privat
Kidsvolley på Færøerne. Frivilligt arbejde i klubberne er essentielt for foreningslivet. Det gælder i alle de nordiske lande. Men hvornår har man frivillige nok?

Fra træningsbanen til regnskabet, køreturen til kamp eller salg i kiosken. Listen med frivillige opgaver i klubberne er lang.

Også på Færøerne, hvor Volleyball Danmarks Bredde- og Udviklingschef Peter Morell de seneste otte måneder har udviklet Kidsvolley.

”Frivillighed er et begreb, som vi snakker om i alle de nordiske lande. Og i alle vores nordiske lande er frivillighed noget, vi står og mangler. Uanset hvor få eller hvor mange frivillige, vi har,” siger Peter Morell.

”Jeg har aldrig oplevet så stor en frivillighed, som på Færøerne. Der er så mange, der gør en indsats, hvor det har betydning. Men stadigvæk står man og mangler frivillige,” siger han.

Manglen på frivillige hænder skal faktisk ses som en positiv ting:

”Fordi man hele tiden vil mere, står man og mangler flere frivillige hænder. Det understreger, at der bliver arbejdet seriøst med volleyball,” siger han.

LÆS OGSÅ: I DEN HER BYGD SPILLER VI KUN VOLLEY

Udleve en udenlandsk trænerdrøm
Efter sit ophold på Færøerne har Peter Morell mere end store naturoplevelser og mærkelige madvaner med sig hjem.

”Jeg har også et ønske fra nogle klubber på Færøerne. De har brug for trænere, hvor man kan være med til at udvikle volleyball og Kidsvolley deroppe,” siger han.

”De er ambitiøse. De vil også gerne udvikling, så de kan blive bedre og dygtigere. Så hvis man har lyst til at få en fantastisk oplevelse over en sæson eller flere, så er der en stående invitation til at komme derop og udleve den drøm,” siger Peter Morell.

”Der er brug for en træner til et af Færøernes bedste herrehold samt en Kidsvolley- og ungdomstræner, der skal være med til at udvikle en anden af de store klubber deroppe,” slutter han.

For nærmere kontakt i forhold til seniortræner eller seniortræner/spiller kontakt:
Klæmint Isaksen Fleyr, mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Peter Morell, 23722764, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

For nærmere kontakt vedrørende Kids og ungdomstræner kontakt:
Peter Morell, 23722764, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

LÆS OGSÅ: DET VILLE SVARE TIL, AT 170.000 DANSKERE GIK TIL VOLLEYBALL
Read 1019 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.