Hjemmesidebanner
fredag, 28 oktober 2016 06:00

CEV-præsident roser dansk Kidsvolley-model

Written by
Foto: Klaus Sletting Foto: Klaus Sletting
Volleyball Danmarks fokusområde med skolevolley og Kidsvolley vækker stor interesse i det europæiske volleyballforbund CEV.

Skoleturneringer for flere end 30.000 elever årligt. Kidsvolley på forskellige levels tilpasset barnets spillemæssige færdigheder.

Det var nogle af de punkter, som næstformand Jørgen Bentzen, bestyrelsesmedlem Thomas Bro-Rasmussen og sportsdirektør Mikael Trolle drøftede med CEV-præsident Aleksandar Boričić under hans besøg i Danmark tidligere på ugen.

Og Volleyball Danmarks store arbejde med Kidsvolley vakte stor interesse hos CEV-præsidenten:

”Vi vil gerne samarbejde med de nationale forbund helt fra græsrødderne, og vi starter med skoleprojekter. Danmark har nogle meget gode projekter for børn,” siger Aleksandar Boričić.

”Vi ønsker, at alle de nationale forbund begynder at arbejde med børn, og vi er klar til at støtte projekter med børn,” siger CEV-præsidenten.

“Vores ønske er, at de nationale forbund er så stærke som muligt, og vi ønsker at hjælpe hinanden. Med flere skoleprojekter får vi flere børn og lærere tættere på volleyball, og derved vil fremtiden for volleyball se lysere ud end i dag,” siger han.

Læs mere om Kidsvolley og skolevolley her.
Read 573 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.