×

Advarsel

JUser: :_load: Kan ikke indlæse bruger med id: 56

Bredde og Udvikling (36)

Føljeton: Havevolley - sæson 2!

Solen skinner, himlen er blå, fuglene synger og de lyse timer har meldt deres ankomst.
Der er fedt, at man nu kan supplere den sidste del af indendørstræningen med udendørs - og med nye målgrupper.
Volleyspillerne fra klubben laver deres egen havevolleyforeninger, hvor de inviterer deres naboer, venner og andre, som kender mindre til volleyball til at blive dygtigere i deres egen have jævnligt.  
Og klubben arrangerer et par fællestræninger/ træf/ stævner med lidt grillmad og hygge i løbet af sommeren - kan I dufte stemningen?  

Din klub bliver nødt til at være en del af dette inden nettene er væk.

Kontakt Lina Johansen på tlf. 28 87 80 76 eller mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at melde dig som ny Moderklub.
Torsdag, 06 Juli 2017 09:28

Sommer Camp blev igen en stor succes

Written by
Igen i år kunne Volleyball Danmark i samarbejde med Ikast KFUM indbyde en masse af landets volley-spillere til den årlige Sommer Camp.

Som en fast tradition kunne Volleyball Danmark igen i uge 26 invitere volleyballspillere i alderen 10-18 år til Sommer Camp i Ikast. Det blev som altid en uge med en masse volleyball, socialt samvær og nye venskaber på tværs af årgange og niveau.

Camp-deltager Emma Dalsgaard var også rigtig glad for, at hun endnu engang valgte at bruge en uge af sin sommerferie på Campen i Ikast.

”Jeg synes, det er gået rigtig godt. Det har været en meget lærerig uge, hvor man også har fået lært en masse nye mennesker at kende.” 

Deltagerne på årets Camp blev foruden de to daglige træningspas i hallen også introduceret for beachvolley, data volley program og en masse andre volley-relaterede aktiviteter.

Der er masser af grønne områder i København. Men det er de færreste græsplæner, som har et volleyballnet plantet i jorden. Det laves der om på denne sommer, hvor der vil poppe net op, så alle kan nyde solen og noget kold at drikke, mens de spiller volleyball.

Tag en ven under armen og spil en gang sjov og hyggelig volleyball på hovedstadens grønne områder.

Pop Up Volley er et gratis tilbud til alle dem, som har lyst til at nyde sommeren sammen med deres kammerater med lidt uforpligtende boldspil.

Volleyball Danmark sørger for, at der gennem hele sommeren er engagerede værter, som popper volleyballnet op i København. Så er det bare med at komme forbi og spille.  

”Pop Up Volley går i al sin enkelthed ud på at have det hyggeligt sammen med sine kammerater rundt om et volleyballnet,” siger Mie Nonbo Holck, projektleder i Volleyball Danmark.

”Man kan spille volleyball alle steder, men ofte mangler nettet. Derfor har vi engageret en række søde værter, der sætter volleyballnet op på hovedstadens grønne områder. Så kan man bare droppe forbi, nyde solen og en kold øl eller sodavand, mens man spiller volleyball og har det for fedt,” siger hun.

Pop Up Volley afholdes i Frederiksberg Have, Fælledparken og på Amager Strandpark fra uge 24-32. Det første volleyballnet popper op den 13. juni i Fælledparken.

Hvor og hvornår, nettene popper op, varierer fra uge til uge, så følg med på Facebook her.
Torsdag, 01 juni 2017 06:00

I den her bygd spiller vi kun volley

Written by
Kidsvolley på Færøerne. Der er kun ni volleyballklubber på Færøerne. Det gør det væsentligt lettere at lave en koncentreret og kvalificeret indsats med Kidsvolley. Måske noget vi kan lære af i Danmark.

Med ni volleyballklubber og 20 skoler i hele landet er det overskueligt at komme hele vejen rundt, når man skal på udvikle Kidsvolley på Færøerne. Også selvom man skal sejle rundt blandt øerne for at komme frem.

Volleyball Danmarks Bredde- og Udviklingschef Peter Morell har de seneste otte måneder været på Færøerne for at udvikle Kidsvolley. Han har samtidig høstet masser af erfaringer, som han har med hjem i kufferten.

For selvom der er mange ligheder med det danske broderfolk, er kulturen er helt anderledes.

”Vi arbejder med meget små samfund, som kan være meget isolerede på øer, hvor man skal sejle til og fra. Derfor har man nogle steder valgt, at i vores by spiller vi volleyball,” siger Peter Morell.

”En af de store volleyballklubber er SÍ i Sørvángur. Det er en lille bygd, hvor volleyball er det, man går til. I Kollarfjørður KIF har de valgt, at drengene går til håndbold, og pigerne går til volleyball. Det har betydet, at KIF var i finalen om det færøske mesterskab for damer,” siger han.

”På Suderoy er der to store bygder, Vagur og Tvøroyri. Man spiller håndbold i Vagur, og i Tvøroyri spiller man volleyball. De to bygder er virkelig stærke til hver deres sport. Man har delt sig for at få mest muligt ud af det.

”Det er nogle valg, man må gøre sig. For hvis man vil gå til alt og havde udbud af alt, så var der ingen til noget,” siger han.

Men hvordan kan man overføre de færøske erfaringer til Danmark?

”Volleyballfagligt har jeg lært og erfaret, at hvis vi er i stand til at lave massive interventioner i sammenhæng mellem skole og forening, så er vi i stand til virkelig at flytte noget. Arbejder vi med kvalitet, er vi også i stand til at flytte noget,” siger Peter Morell.

”Jeg tager med mig hjem, at det kan være, vi skal koncentrere vores indsatser noget mere om enkelte klubber og områder for at få noget synergi, så vi kan være i stand til at vokse og blive stærkere i nogle områder, frem for måske at sprede vores indsats. Det er en af læresætningerne deroppefra,” slutter han.

Der er anslået 1.500 volleyballspillere på Færøerne.

LÆS OGSÅ: DET VILLE SVARE TIL, AT 170.000 DANSKERE SPILLEDE VOLLEYBALL
LÆS OGSÅ: HAN MAN NOGENSINDE NOK FRIVILLIGE?
Torsdag, 01 juni 2017 06:00

Har man nogensinde nok frivillige?

Written by
Kidsvolley på Færøerne. Frivilligt arbejde i klubberne er essentielt for foreningslivet. Det gælder i alle de nordiske lande. Men hvornår har man frivillige nok?

Fra træningsbanen til regnskabet, køreturen til kamp eller salg i kiosken. Listen med frivillige opgaver i klubberne er lang.

Også på Færøerne, hvor Volleyball Danmarks Bredde- og Udviklingschef Peter Morell de seneste otte måneder har udviklet Kidsvolley.

”Frivillighed er et begreb, som vi snakker om i alle de nordiske lande. Og i alle vores nordiske lande er frivillighed noget, vi står og mangler. Uanset hvor få eller hvor mange frivillige, vi har,” siger Peter Morell.

”Jeg har aldrig oplevet så stor en frivillighed, som på Færøerne. Der er så mange, der gør en indsats, hvor det har betydning. Men stadigvæk står man og mangler frivillige,” siger han.

Manglen på frivillige hænder skal faktisk ses som en positiv ting:

”Fordi man hele tiden vil mere, står man og mangler flere frivillige hænder. Det understreger, at der bliver arbejdet seriøst med volleyball,” siger han.

LÆS OGSÅ: I DEN HER BYGD SPILLER VI KUN VOLLEY

Udleve en udenlandsk trænerdrøm
Efter sit ophold på Færøerne har Peter Morell mere end store naturoplevelser og mærkelige madvaner med sig hjem.

”Jeg har også et ønske fra nogle klubber på Færøerne. De har brug for trænere, hvor man kan være med til at udvikle volleyball og Kidsvolley deroppe,” siger han.

”De er ambitiøse. De vil også gerne udvikling, så de kan blive bedre og dygtigere. Så hvis man har lyst til at få en fantastisk oplevelse over en sæson eller flere, så er der en stående invitation til at komme derop og udleve den drøm,” siger Peter Morell.

”Der er brug for en træner til et af Færøernes bedste herrehold samt en Kidsvolley- og ungdomstræner, der skal være med til at udvikle en anden af de store klubber deroppe,” slutter han.

For nærmere kontakt i forhold til seniortræner eller seniortræner/spiller kontakt:
Klæmint Isaksen Fleyr, mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Peter Morell, 23722764, Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

For nærmere kontakt vedrørende Kids og ungdomstræner kontakt:
Peter Morell, 23722764, Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.">Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

LÆS OGSÅ: DET VILLE SVARE TIL, AT 170.000 DANSKERE GIK TIL VOLLEYBALLDenne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.">
Kidsvolley på Færøerne. Med dansk hjælp vokser Kidsvolley på Færøerne. De seneste otte måneder har Volleyball Danmarks Bredde- og Udviklingschef Peter Morell udlevet en drøm og arbejdet med at udvikle Kidsvolley hos vores nordiske broderfolk.

De 18 øer af vulkansk oprindelse i den nordlige del af Atlanterhavet syner ikke af meget, når man kigger på et Europakort.

Men Færøerne gemmer både på en storslået natur og en pæn del volleyballspillere blandt de 50.000 indbyggere.

Selvom man ikke tæller medlemmer på Færøerne, som man gør i Danmark, så er der anslået 1.500 volleyballspillere deroppe. Det svarer til tre procent af den færøske befolkning.

Gjaldt samme procentsats herhjemme, ville cirka 170.000 danskere gå til volleyball, som dermed ville være den 5. største sportsgren i landet. En del mere end de 15.500 medlemmer, der er ifølge seneste optælling fra DIF.

Måske kommer der endda endnu flere volleyballspillere på Færøerne i fremtiden.

LÆS OGSÅ: I DEN HER BYGD SPILLER VI KUN VOLLEY

Samme tilgang – men noget lettere, når der kun er ni klubber i landet
Volleyball Danmarks Bredde- og Udviklingschef Peter Morell har arbejdet sammen med det færøske volleyballforbund siden 2000.

Da han sidste år valgte at trappe ned, blev der plads til at komme op og udleve en drøm på Færøerne. Og de seneste otte måneder har Peter Morells primære fokus være at udvikle Kidsvolley deroppe.

”Det har været fantastisk, ” siger han.

”Den måde, vi arbejdede på Færøerne, har meget afspejlet den måde, vi har arbejdet med og udviklet Kidsvolley i Danmark. Jeg kunne bruge de samme elementer,” siger Peter Morell.

Han har kunnet lave de samme ting på Færøerne som i Danmark, da det danske og færøske folk er broderfolk og i den grad ligner hinanden, fortæller Peter Morell:

”Børn, forældre og skoler reagerer på nøjagtig samme måde på Færøerne som i Danmark,” siger han.

”Forskellen er bare, at på hele Færøerne er der kun ni volleyballklubber at forholde sig til. Der omkring 20 skoler at forholde sig til. Så det har været væsentlig nemmere at implementere Kidsvolley på øerne, end at skulle hele Danmark rundt med 335 volleyballklubber,” siger Peter Morell.

LÆS OGSÅ: HAR MAN NOGENSINDE NOK FRIVILLIGE?

Høster international anerkendelse
Ligesom herhjemme har arbejdet bestået i at være ude og have fat i lærerne og lave helt praktiske forløb med eleverne. Peter Morell har lavet undervisningsforløb, været i klubben og inspireret dem. Inspireret dem til, hvordan de kommer videre og organiserer sig.

Og arbejdet har været en succes.

”Nu tæller man ikke medlemmer på Færøerne, som man gør i Danmark. Så det er svært at gøre op på den måde. Men til det afsluttende stævne for børn under 12 år var der 105 hold tilmeldt. Det er væsentlig flere end de foregående år. Målt på det parameter har det været en succes. Også i forhold til de tilkendegivelser vi har fået fra forældre og lærere, har det været en succes,” siger Peter Morell.

Det har vakt opsigt, hvad et lille land har været i stand til at gøre. Derfor har det europæiske volleyballforbund CEV og det international volleyballforbund FIVB bevilget et pæn portion penge til at videreudvikle Kidsvolley på Færøerne.
Fra kidsvolleytræner til landstræner. Volleyball Danmarks kompetente instruktører har mere end 200 års trænererfaring og er klar til at hjælpe dig videre til næste skridt i din trænerkarriere. Se hvilken uddannelse der er noget for dig.

Leg, spil og sjov med Kidsvolley. 1-2-Træner. Eller hvad med et divisionstrænerkursus?

Der er masser af forskellige og spændende kurser og uddannelser i Volleyball Danmarks uddannelseshus, som kan være enten startskuddet eller næste skridt i trænerkarrieren.

11 yderst kompetente instruktører lærer fra sig i uddannelsesweekenderne og dagene.

En af dem er Marie Hesselbjerg Braagaard, der er assistenttræner på Talenthold Vest for piger samt U19-landsholdene. Gennem sine 11 år som træner har hun trænet alt fra kidsspillere til ungdomsspillere samt liga- og landsholdsspillere.

”Jeg tror på, at en af de bedste måder at udvikle spillere på er at få fat i trænerne, der har spillerne til daglig. Det er trænerne, der skal have værktøjerne til at lære fra sig, fejlrette, give inspiration til nye lege, øvelser, spil og så videre,” siger hun.

Marie Hesselbjerg Braagaard underviser på kidstrænerkurserne og trænerkurserne for ungdom og senior.

Du kan læse mere om alle Volleyball Danmarks instruktører her.

Få det totale overblik og tilmeld dig de mange kurser og uddannelser fra Volleyball Danmark her.  

Datoer for uddannelsesweekender og dage i september 2017
Ikast: Lørdag og søndag d. 2.-3. september 2017: Alle basiskurser + divisionstrænerkursus
Ishøj: Lørdag og søndag d. 9.-10. september 2017: Alle basiskurser + divisionstrænerkursus
Haderslev: Lørdag d. 16. september 2017
Aalborg: Lørdag d. 16. september 2017
Højbyhallerne i Odense dannede i weekenden rammerne om danmarksmesterskaberne for U16-hold.

Helt til tops strøg pigerne fra Gentofte, der i finalen besejrede DHV Odense 2-0 (25-15, 25-21)og dermed snuppede guldet.

Hos drengene triumferede VK Vestsjælland ved at vinde med 2-1 (21-25, 25-20, 15-11) over Gentofte/Lyngby-Gladsaxe i finalen.

Slutstilling DU16                       
Guld Gentofte Volley
Sølv DHV Odense
Bronze Lyngby-Gladsaxe
4 RaLyIkast
5 Farum-Holte
6 Vestegnens Volley
7 Ishøj Volley
8 Vrå
9 Amager VK
10 Fortuna Odense

Slutstilling HU16
Guld VK Vestsjælland
Sølv Gentofte/Lyngby-Gladsaxe
Bronze DHV Odense
4 Grøndal EV
5 Hvidovre-Køge
6 Jels/Kolding
7 Rødovre-Ishøj
8 Ungdomsvolley Sydvest
9 Ikast KFUM
10 Fortuna Odense

Dream Team DU16
Hæver: Louise Iversen, RaLyIkast
Hæver: Frederikke Hviid Røjgaard, Farum-Holte
Kant: Clara Windeleff, DHV Odense
Kant: Mikala Mogensen, Lyngby-Gladsaxe
Kant: Sofia Bisgaard, Gentofte
Center: Anna Lund Wulff, DHV Odense
Center: Adelina Pedersen, RaLyIkast
Forsvar/Modtagning: Liva Kjøller Jensen, Amager VK

MVP: Clara Windeleff, DHV Odense

Dream Team HU16
Hæver: Ashley Hakizimfura, VK Vestsjælland
Hæver: Malthe Karhula Lauridsen
Kant: Kalle Madsen, VK Vestsjælland
Kant: Bertram Rygaard-Rasmussen, Gentofte/Lyngby-Gladsaxe
Kant: Mikkel Hoff, DHV Odense
Center: Alfred Pontoppidan
Center: Tobias Tirsvad, VK Vestsjælland
Forsvar/Modtagning: Ludwig Lønstrup-Kliim, Gentofte/Lyngby-Gladsaxe

MVP: Kalle Madsen, VK Vestsjælland

Se alle resultater her.

Se mange flere billeder fra U16 DM her. Foto: Kim Leerskov.

...
Ildsjæl. Det kan lyde en anelse provokende. Men det er sagt i den bedste mening. For det kræver godt nok knofedt, men lægger man sig i selen, kan de fleste klubber godt samle masser af unge volleyballspillere til stævner og give dem en rigtig god dag, lyder det fra denne måneds ildsjæl, Karsten Vium Strandridder.

I denne weekend samles over 200 unge volleyballspillere i Lyshøjhallen i Kolding til et stort ungdomsstævne, hvor der dystes i U14, U16 og U18-rækkerne.

Hele 31 hold er tilmeldt ungdomsstævnet, som Kolding Ungdoms Volley (KUV) og Kolding Volleyball Klub (KVK) har arrangeret sammen.

Primus motor på stævnet er Karsten Vium Strandridder fra Kolding Volleyball Klub. Han tror på, at alle klubber kan stable et lignende stævne på benene:

”Det handler om vilje og vedholdenhed,” siger han.

”At arrangere sådanne et stævne kommer ikke af sig selv. Jeg har været om mig. Jeg skrev til klubberne allerede inden jul og har sendt to remindere siden. Jeg bliver ved med at følge op,” siger Karsten Vium Strandridder.

”Jeg satte mig for, at jeg ville lave et stort stævne. Det kræver engagement og vedholdenhed. Hvis der bliver gjort en indsats, så kan man også lykkes. Hvor svært kan det være,” siger han.

Og lykkes er det i den grad. Af de 31 hold, som er med i turneringen i Kolding, er 25 af dem fra Fyn og Sønderjylland samt 4 efterskolehold fra Sydvestjylland og 2 efterskolehold fra Djursland.

Gå direkte til dem, der har holdene
Den store tilslutning til ungdomsstævnet skyldes mere end vedholdenhed. Karsten Vium Strandridder vidste nemlig lige præcis, hvem han skulle kontakte i klubberne og på efterskolerne:

”Jeg skrev ikke til klubbernes officielle mail, men til dem, som har holdene. Til dem, jeg ved, der rykker på det. Det er en selvfølgelig en viden, jeg har qua min tidligere ansættelse i Volleyball Danmark. Men jeg tror på, det er vejen at gå,” siger han.

Klubber, som ikke ved, hvem de skal kontakte, skal dog ikke føle sig hæmmet, forklarer Karsten Vium Strandridder:

”Hvis man ikke ved, hvor man skal begynde, så er det oplagt at tage fat i konsulenterne i Volleyball Danmark. De ved, hvilke personer i klubberne, man skal hive fat i,” siger han og tilføjer:

”Ellers skal man jo ikke være bange for at hjælpe hinanden i klubberne på tværs. Derfor er andre velkomne til at kontakte mig for hjælp,” siger Karsten Vium Strandridder.

Et andet trick kan være at gå flere klubber sammen om at arrangere et stævne, som Kolding Ungdoms Volley og Kolding Volleyball Klub har gjort:

”Det giver meget, at vi har været to klubber sammen om at arrangere stævnet. Vi kan supplere hinanden og har gjort hinanden stærkere,” siger Karsten Vium Strandridder.

Klubberne har desuden fået en håndfuld af klubbens ungdomsspilleres forældre til at komme og styre stævnebordet. Samtidig er der præmier til vinderholdene i alle tækker. Og så kan dommerne på hver bane belønne en spiller med præmie til en lækker detalje, redning eller flot smash i hver kamp.

Klik her for at læse mere om ungdomsvolley.
Mandag, 07 november 2016 12:00

Nu kan du tilmelde dig Pokalfestivalen

Written by
Den traditionsrige Pokalfestival er en weekend i børnenes tegn med sjov og masser af volleyball. Og der er flere gode grunde til at melde sig til Pokalfestivalen den 21. og 22. januar 2017 lige med det samme. På grund af den store interesse og høje antal deltagere er der nemlig sat loft på antallet af hold.

Snyd ikke dig selv og dit hold for et brag af en Pokalfestival, hvor weekenden står i børnenes og de unges tegn med sjov, hygge og venskaber på tværs af landet. Og ikke mindst kampe om de store pokaler til mestrene i alle rækker. Som de andre år vil der naturligvis være medaljer til alle deltagere.

Sidste år foldede over 500 Kids-, teen- og beachvolleyspillere talentet sig ud med humøret i højsædet til Pokalfestivalen. Der er plads til det samme antal hold til årets Pokalfestival, men heller ikke mange flere. Derfor er der i år sat begrænsning på antal hold.

”Tilmeldinger er derfor efter "Først til Mølle" princippet,” siger Christina Attrup Juhl, teamleder i Bredde- og udviklingsafdelingen i Volleyball Danmark.

”Man kommer på venteliste, hvis ens række bliver fyldt op. Hvis der er rækker, som ikke er fyldt op efter tilmeldingsfristen den 1. december, kan holdene på ventelisten komme i spil, da der kan blive åbnet for flere hold i de fyldte rækker,” siger hun.

Pokalfestivalen løber af stablen lørdag den 21. og søndag den 22. januar 2017.

Alle kids- og teenhold spiller i Marienlystcentret, hvor der lægges gulv på området i tennishallen og der desuden spilles i to haller. Beachvolleyspillerne skal en tur til Odense Beach Hal.

Pokalfestivalen afvikles i samarbejde med DHV, Fortuna Odense Volley, Marienlyst og Odense Beachvolley.

Sidste frist for tilmelding er fredag d.16. december.  
Læs mere om Pokalfestivalen og gå til tilmelding her.
Fredag, 28 oktober 2016 06:00

CEV-præsident roser dansk Kidsvolley-model

Written by
Volleyball Danmarks fokusområde med skolevolley og Kidsvolley vækker stor interesse i det europæiske volleyballforbund CEV.

Skoleturneringer for flere end 30.000 elever årligt. Kidsvolley på forskellige levels tilpasset barnets spillemæssige færdigheder.

Det var nogle af de punkter, som næstformand Jørgen Bentzen, bestyrelsesmedlem Thomas Bro-Rasmussen og sportsdirektør Mikael Trolle drøftede med CEV-præsident Aleksandar Boričić under hans besøg i Danmark tidligere på ugen.

Og Volleyball Danmarks store arbejde med Kidsvolley vakte stor interesse hos CEV-præsidenten:

”Vi vil gerne samarbejde med de nationale forbund helt fra græsrødderne, og vi starter med skoleprojekter. Danmark har nogle meget gode projekter for børn,” siger Aleksandar Boričić.

”Vi ønsker, at alle de nationale forbund begynder at arbejde med børn, og vi er klar til at støtte projekter med børn,” siger CEV-præsidenten.

“Vores ønske er, at de nationale forbund er så stærke som muligt, og vi ønsker at hjælpe hinanden. Med flere skoleprojekter får vi flere børn og lærere tættere på volleyball, og derved vil fremtiden for volleyball se lysere ud end i dag,” siger han.

Læs mere om Kidsvolley og skolevolley her.
Tirsdag, 16 september 2014 14:21

Pokalfestival 2015

Written by

Gå til tilmelding til Pokalfestivalen

Mange år er gået siden den første Pokalfestival blev afviklet. Festivalen har i mange år været en kæmpe succes med hundredevis af børn, unge og gamle, der mødes en weekend i januar i Odense for at kæmpe om titler i utallige rækker, for til sidst at overvære årets pokalfinale for Damer og Herrer.

Som med så meget andet så skifter tiderne, og dermed var tiden også inde til en fornyelse af Pokalfinalerne og Pokalfestivalen, som fra denne sæson vil fremstå i en ny form.

Pokalfestivalen bliver udelukkende et stævne for børn og unge, der mødes og spiller om mesterskabet i kids- og teenrækker den 24.-25. januar 2015.

Pokalfinalerne bliver et helt nyt koncept, hvor henholdsvis fire dame- og herrehold mødes til en Final Four Weekend i Frederiksberg hallen d. 20-21. december 2014.

Vi er sikre på, at vi med det nye koncept kan skabe en ny kæmpe succes, idet vi nu kan koncentrere alle kræfterne om spillerne i kids- og teenrækkerne samt deres trænere og forældre. Som noget nyt spilles alle kampe det samme sted, nemlig det nye Marienlystcenter, der kan rumme minimum 30 baner ad gangen, hvor der også vil blive opsat et stort lege- og aktivitetsområde og indrettet et særligt hygge- og afslapningsområde for forældre og fans.

Med det nye koncept har vi lyttet til jer deltagere og forbedret forholdene omkring indkvateringen således, at alle spillere fra samme klub kommer til at sove på samme skole, lige som alle spiser frokost det samme sted.

Så med dette vil vi gerne invitere jer alle til et brag af en Pokalfestival i en weekend, der står i de unges tegn med sjov, hygge og venskaber på tværs af landet - og ikke mindst kampene om de store pokaler til mestrene i alle rækkerne. Som de andre år vil der naturligvis være medaljer til alle deltagere.


Deltagergebyr inkl. fuld forplejning og overnatning: 300 kr
Deltagergebyr inkl. fuld forplejning minus overnatning: 275 kr
Holdgebyr: 300 kr pr. hold

Fuld forplejning = lørdag: frokost + aftensmad, søndag: morgenmad + frokost

Tilmeldingen åbner 1. november og sidste frist for tilmelding er fredag d. 19. december

Gå til tilmelding til Pokalfestivalen

 

 

 


Fredag, 06 juni 2014 08:12

U21 Grand Prix sæson 2014-15

Written by
Bredde og Udviklingsstyregruppen har udpeget datoer, placeringer og arrangører for de tre DM-kvalificerende U21 stævner samt DM-finalestævnet i sæsonen 2014-15.

De tre kvalificerende stævner er:
- 20.-21. september 2014 i Ikast med Ikast KFUM som arrangør.
- 15.-16. november 2014 i Slagelse/Korsør med VK Vestsjælland som arrangør.
- 28. februar - 1. marts 2015 i Odense med DHV Odense som arrangør.

DM-finalestævnet afholdes:
- 01.-03. maj 2015 i Randers, med Randers Novo Volley som arrangør. Randers Novo Volley har budt ind på finalestævnet med stævnekoncept hvor alle kampe på langbane.

Info vedrørende U21 Grand Prix stævnerne:
- For at deltage i DM skal holdet have deltaget i mindst 2 af de indledende stævner.
- De 8 bedste på ranglisten er kvalificeret til DM, i tilfælde af afbud kan BUSG tildele wildcard.
- U-GP hold har ret til at flytte seniorkampe for deltagelse i U-GP gebyrfrit hvis det sker to måneder før det aktuelle stævne.
Fredag, 07 marts 2014 09:14

Pinse Cup 2014

Written by
Som en del af vores satsning på Kidsvolley vil vi gerne invitere til et helt unikt og anderledes udendørs Kidssstævne Lørdag 7. juni kl 12.00 til søndag 8. juni kl. 15.00 i Ringsted. Med et ubegrænset antal baner har vi mulighed for at lave et stævne der er helt anderledes end vi er, vant til.
Stævnet er et samarbejde mellem DVBF, Ringsted Volley og Ringsted kommune

 

Nøgleordene for PinseCup
 • Høj kvalitet men billigt at deltage
 • Masser af Kidsvolley
 • Her er også tænkt på trænere og ledere
 • Stævne for Kidsvolley Level 0-4 + U14 Teen 1 + 2
 • Kæmpe udendørsstævne med op til 40 baner. Svarer til at der spilles i 8 haller

For Kids- og Teenspillerne
 • Masser af kampe men også masser af tid til leg, træning og hygge
 • Forskellige sjove og spændende aktiviteter til Kids- og Teenspillerne.
 • Medaljer til alle og lille pokal til vinderholdet
 • Der findes en eller flere vindere pr. række
 • Besøg af maskotten HC

For de voksne
 • Dejlig grillbuffet lørdag aften. Medbring meget gerne selv lidt rødvin så i kan nyde et glas sammen med kollegaerne
 • Gratis kaffe og the til trænere og ledere under hele stævnet
 • Tag tæpper, campingbord og stole og nyd det gode vejr
 • Forældre og trænerturnering for dem der har lyst.

Det praktiske
 • Der spilles på boldbaner ved Benløse skole i Ringsted Præstevej 19, 4100 Ringsted
 • Der spilles uanset vejret
 • DVBF har en bold pr. bane resten af bolde skal selv medbringes
 • Der kan overnattes i klasselokaler eller i telt. Alle overnatter og spiser samme sted
 • Stævnegebyr 175,- kr. pr. hold
 • Deltagerpris. 150,- kr. pr. Kids- og Teenspiller der inkluderer aftensmad (grillbuffet), morgenmad, 1 x frokost søndag samt overnatning. Pris for træner og forældre 125,- kr.
 • Deltagerpris uden overnatning og morgenmad. 125,- kr. pr. person
 • 10. maj skal tilmelding på mail sendes til Udviklingskonsulent Christina Attrup Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  med angivelse af Klub. Kontaktperson: navn, mobil, mail. Hold: hvor mange hold og hvilket level samt antal spillere på hvert level. Antal forældre og trænere. Ankomst og overnatning.
 • Mandag den 26. maj skal endeligt antal hold samt det endelige deltagerantal bekræftes. Faktura sendes derefter til klubben. 
Torsdag, 30 januar 2014 09:58

Deltag i udviklingen af Kidsvolley 2.0

Written by
I forbindelse med forbundets store satsning på kidsvolleyområdet, nærmere bestemt Kidsvolley 2.0  er det et stort ønske at komme ud og kommunikere direkte med medlemmer og andre interesserede, i en form hvor alle kan komme til orde og alle får mulighed for at komme med netop deres ideer og synspunkter.
 
Typisk ville man, i et nyt projekt som dette, gå ud og lave en Facebookside, men sider har en tendens til at blive en slags envejskommunikation, hvor nogle få, nemlig dem der administrerer siden, skriver nyheder og resten kommer med kommentarer. Er man ikke administrator ender ens indlæg i en lidt undselig klumme, der ikke får meget opmærksomhed.
 
Valget er derfor faldet på en åben Facebookgruppe, der populært sagt fungerer som et intranet for gruppens medlemmer. For eksempel er det muligt at skrive direkte til enkelte af gruppens medlemmer, der kan uploades dokumenter til et lille arkiv for senere download og vigtigst - alle indlæg behandles ens, og i modsætning til nyheder på en Facebookside, der spredes lidt tilfældigt, så vises alle indlæg i en gruppe med garanti til alle gruppens medlemmer. 
 
Denne åbne debatform er et, blandt mange vigtige redskaber, i bestræbelserne på at genskabe den store glæde og begejstring for kidsvolley, som prægede volleymiljøet for ikke så længe siden, og det giver mulighed for at alle kan vide, hvad der sker på kidsområdet i hele Danmark.
 
“Vi håber at medlemmerne vil skrive historier der kan begejstre og inspirere, starte debatter der kan ændre og udvikle, uploade billeder, uploade videoer osv. Vi har lavet platformen - det er medlemmerne der bestemmer indholdet” siger udviklingschef Peter Morell, og fortsætter “samtidigt med at det giver os i Forbundet en mulighed for at kommunikere direkte til en gruppe mennesker med samme interesse, omkring kurser, samlinger og andre begivenheder" 
 
Facebookgruppen er kommet flyvende fra start og har i dens korte levetid allerede fået omkring 90 medlemmer, hvilket dog slet ikke er nok. Det første mål er omkring 600 medlemmer, og mængden af gruppemedlemmer vigtig, da det er ensbetydende med en større kommunikationsradius og dermed hjælp til succes for projektet.

Så opfordringen lyder: om du er klubleder, ungtræner, træner, forælder, spiller, ung, gammel, mand, kvinde eller andet opfordres du til at tilmelde dig gruppen, så du kan følge med i og være med til at præge kidsvolleyens udvikling i de næste år.
 
Husk at det er muligt for alle tilmeldte medlemmer, at invitere og tilføje nye medlemmer til gruppen - så kom i gang med at invitere og tilmelde alle omkring din klub. 
 
 
Tirsdag, 02 Juli 2013 19:11

Nyt job

Written by

Efter aftale med DIF skifter Lina Johansen fra en stilling som projektkoordinator i Dansk Volleyball Forbund med ansvar for projekt medlemsboom til et nyt job som konsulent i DIF. Her skal Lina arbejde med projekt: ”Fra skolesport til sportsklub”. Lina har sidste arbejdsdag i Dansk Volleyball Forbund den fredag d. 19. juli
Det bliver Christina Attrup Juul, som bliver kontaktpersonen på Bedstevolley fremadrettet, så hvis du har henvendelser desangående, skal I skrive til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Havevolley vil blive bestyret af Sara Winther Jensen på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Jeg har allerede været ansat i 2½ år – og det har været nogle meget spændende og udfordrende år for mig. Jeg har været glad for at lære mange nye seniorer at kende og give dem kendskab til Bedstevolley. At få indblik i Bredde- og udviklingsafdelingen med Peter Morrell som chef, har været fantastisk. Så jeg kommer til at savne mine dygtige kolleger og chef, men glæder mig også til at starte dette nye projekt op, et godt og vigtigt projekt. TAK til alle jer, som har været med til at give mig nogle gode oplevelser med Volleyball på alle alderstrin i DK”. 

Fra Dansk Volleyball Forbund side vil vi gerne sige Lina tak for det fantastiske arbejde, hun har gjort for at implementere Bedstevolley. Der er ingen tvivl om at hun vil blive savnet blandt Bedstvolleyspillerne, men vi skal gøre vores bedste for at fortsætte hende gode arbejde. Fra Dansk Volleyball forbunds side vi vil ønske Lina al mulig held og lykke i sit nye job.
Lina vil forsætte sin trænergerning i Team Køge Volleyball, så I vil stadigvæk kunne møde hende ude i hallerne

Er du træner, kommende træner eller har du en bare interesse i trænergerningen, så er der nu nogle oplagte muligheder for at komme på kursus og få udviklet sine trænerfærdigheder. 

Vi udbyder uddannelse på næsten alle niveauer fra kidsstrænere til divisionstrænere:-)

I august afholder vi vores divisionstrænerkursus i hhv. Korsør og Aarhus. Læs meget mere her>>

I starten af september har vi så uddannelsesweekender med alle vores "basis" kurser, de afvikles i hhv. Frederiks og Slagelse. Læs mere her>>  

Nedenstående kan ses alle kurserne, der udbydes i uddannelsesweekenderne d. 31.8-1.9 i Slagelse og d. 7.-8. september i Frederiks:
uddannelsesweekend oversigt3d
 
Om ikke mange uger sniger sommerferien sig ind på os, så hop ind og tjek uddannelseshuset inden ferien og få tilmeldt dig et kursus:-)

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Christina på 43 26 27 11 eller Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
Fredag, 14 juni 2013 11:39

Efterskole DM i volleyball

Written by
ISI og Sydvestjyllands i finalerne for både drenge og piger.

Ikast og Sydvestjyllands Efterskole spillede sig i begge finaler, da DM i volleyball for efterskoler blev afholdt på Sydvestjyllands Efterskole. Drengenes finalekamp blev både spændende og velspillet. Således pressede Sydvestjyllands drenge forhåndsfavoritterne fra Ikast ud i 3. sæt og stillingen 9-10, inden gassen gik af ballonen. Så tæt var Sydvestjyllands på at bryde Ikasts lange stime af DM-titler de seneste år.

Sydvestjyllands piger måtte også bøje sig mod overmagten fra ISI i finalen, men der blev kæmpet om hver bold. Blåkilde Efterskole vandt bronze i begge rækker.

Det blev i øvrigt et meget velspillet og spændende stævne med mange gode kampe og glade elever og lærere. Der var afbud fra enkelte hold, da stævnet var blevet flyttet pga. lockouten.

Drenge, finale: Sydvestjyllands – Ikast=1-2(20-25,26-24,9-15)

Slutstilling:

Drenge:

1. Ikast

2. Sydvestjyllands

3. Blåkilde

4. Bernstorffminde

5. Djurslands

6. Vesterbølle

7. Gørlev

 

 Piger, finale: Ikast – Sydvestjyllands=2-0(25-20,25-11)

Slutstilling:

Piger:

1. Ikast

2. Sydvestjyllands

3. Blåkilde

4. Skrødstrup

5. Skyum

6. Faarevejle

7. Bernstorffsminde

De bedste hold 8 regioner i Danmark kvalificerer sig til DM + arrangørskole + næstbedste hold fra DM-vindernes region fra sidste år.
Mandag, 03 juni 2013 17:29

Kåringer i dansk volleyball

Written by
På Dansk Volleyball Forbunds repræsentantskabsmøde i weekenden blev de prestigefyldte kåringer til ledere og klubber uddelt. Det var næstformand Jørgen Bentzen der overrakte og motiverede priserne. Priserne i 2013 gik til:
Årets ungdomsklub: Gentofte Volley
Årets ungdomsleder: Steffen Vestergaard Skovbakken Volley
Årets klub gnist: Volley Team Odense
Årets person gnist: Anders Mathiesen

Læs via linket mere om prismodtagerne
Kåringer i DVBF 2013
Side 1 ud af 2

Kontakt

 • Volleyball Danmark
  Idrættens Hus
  DK-2605 Brøndby
  Tlf.: +45 4326 2626
  Fax: +45 4363 2410
  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


  Sportsdirektør

  Mikael Trolle
  Mob.: +45 2096 3380
  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


  Elitechef
  Sven Brix
  Tlf.: +45 4326 2714
  Mob.: +45 2372 8900
  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


  Bredde- og Udviklingschef
  Peter Morell
  Mob.: +45 2372 2764
  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for adm.