Hjemmesidebanner

Elitetrænerseminar

Uddhus Coaching Div træner 6

MÅLGRUPPE:

Ligatrænere, landstrænere, trænere i Volleyball Danmarks talentsystemer, trænere med højt niveau.
Ligesom ved Divisionstrænerkurset forventes det, at deltagerne er trænere med stor erfaring som trænere, og/eller har gennemgået Volleyball Danmarks kurser og har afprøvet filosofien bag. Er du i tvivl om kurset er noget for dig er du velkommen til, at kontakte uddannelsesansvarlig Sara Lilja Jensen, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

UDBYTTE:

 

INDHOLD:

Deltagerne på seminaret vil få en indføring i de centrale taktiske og tekniske filosofier på A-landsholdene.   Landstrænerne vil fortælle om, hvilke taktiske og tekniske filosofier, der arbejdes med på landsholdene, og hvilken betydning det kan have på de lavere indlæringsniveauer.

KURSER:

 

VARIGHED OG PRIS:

Kurset udbydes ikke i 2018.

Kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hvis du har spørgsmål.
  Kurset varer 4 timer.

Kursuspris:
400 kr.

Kurset inkluderer: 4 timers oplæg og en sandwich.

 TILMELD DIG HER

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.