Hjemmesidebanner

Beachvolley

Beach collage
Formålet med uddannelsen er at løfte de faglige og sportslige kompetencer i dansk beach volley. De positive følgevirkninger af uddannelsen skal skabe flere og bedre spillere samt flere og bedre miljøer hvor beachvolley trænes.
Uddannelsen er under udvikling.

UDDANNELSENS OPBYGNING

Uddannelsen består af to spor:
  • Spor 1: Praktisk spilorienteret uddannelse
  • Spor 2: Didaktisk og formidlingsuddannelse

Disse to spor er lagt, fordi det er her vi finder størst potentiale i at ramme en stor del af beachmiljøet. Det er vigtigt for os at uddannelsen kan rumme store dele af miljøet, hvor vi ikke igangsætter et uddannelsessystem udelukkende for de allerede etablerede spillere og trænere, men i stedet søger at starte med at rumme bredt for at få mange ind i systemet.

Der har imidlertid været stor efterspørgsel på et grundteknisk kursus i beachvolleyball, så dette modul tilbydes allerede nu, se beskrivelsen for kurset her.
Har du ønsker til et område, som uddannelsessystemet skal omfatte, eller er du i tvivl om, hvad et kursus indeholder, kan du kontakte Mads Rosager på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.