Hjemmesidebanner
torsdag, 13 december 2018 07:30

Final 4 optakt: Hvidovre VK vs. ASV Århus

Written by
Foto: Eventmedia Foto: Eventmedia
Fredagens sidste semifinale ved Final 4 er et opgør mellem Hvidovre VK og ASV Århus. Klokken 19.00 skal de jyske Final 4-debutanter se, om de kan fravriste de sjællandske DM-bronzevindere en billet til pokalfinalen. Her kommer cheftrænerne med deres bud på, hvordan de avancerer til pokalfinalen.

Det er ikke mere end en måned siden, holdene mødte hinanden i Volleyliga-regi. Her vandt sjællænderne med 3-1 på hjemmebane.

Mens ASV får deres Final 4-debut på fredag, så er det 3. gang, at Hvidovre er sluppet gennem nåleøjet til Final 4. Første gang var i 2014, hvor semifinalen blev endestation, mens de i 2016 nåede pokalfinalen.

Hvidovre-træner Martin Olesen:

”Vi spillede mod ASV for ikke så længe siden i ligaen. I store perioder var det en af de bedste kampe, vi har spillet længe. Så der er en masse ting, der skal kopieres i vores plan. Vi forventer dog helt klart, at denne kamp vil blive mere åben. Vi har stor respekt for det niveau, som ASV har formået at spille på i år,” siger han.

”Det bliver afgørende, om vi kan bruge vores serv og blok/forsvar, som vi gerne vil. Når vi rammer rigtigt på de punkter, kan vi være svære at spille imod,” siger Martin Olesen.

ASV-træner Søren Hansen:

”Jeg håber, at vi fredag er så friske som muligt rent fysisk. Det bliver vigtigt for os, da vi skal have en vis vedholdenhed. Jeg regner ikke med, at vi vinder en kort kamp mod Hvidovre,” siger han.

”Jeg kunne forestille mig, at Hvidovre vil have overtaget i flere perioder, så vi skal være skarpe på, hvornår vi selv skal i spil. Vi skal kende vores besøgstid og tage de muligheder, vi får,” siger Søren Hansen.

”Vi skal være friske og have en masse spilglæde, som forhåbentlig udmønter sig i en god kamp, hvor vi ved, at vi kommer under pres,” siger han.

Kan man ikke komme i Brøndby Hallen, livestreamer Danmarks bedste volleyballkanal på nettet, Volley TV, begge herrernes semifinaler fra Final 4 i knivskarp kvalitet her. 

KAMPPROGRAM FINAL 4

Fredag den 14. december
Kl. 13.00: Semifinale damer: Holte IF vs. Elite Volley Aarhus
Kl. 15.00: Semifinale damer: Brøndby VK vs. Fortuna Odense
Kl. 17.00: Semifinale herrer: BK Marienlyst vs. Gentofte Volley
Kl. 19.00: Semifinale herrer: Hvidovre VK vs. ASV

Lørdag den 15. december              
Kl. 09.00: Bronzekamp damer
Kl. 11.00: Bronzekamp herrer
Kl. 13.30: Pokalfinale damer
Kl. 16.00: Pokalfinale herrer

- Med forbehold for forsinkelser begge dage.

Der er fri entré til semifinalerne om fredagen, mens billetter til pokalfinalerne lørdag kan købes her med 25 procents rabat i forkøb.
Read 667 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.