Hjemmesidebanner
onsdag, 12 december 2018 08:23

Final 4 optakt: Holte IF vs. Elite Volley Aarhus

Written by
Foto: Eventmedia Foto: Eventmedia
De regerende pokalmestre Holte IF åbner Final 4 mod Elite Volley Aarhus fredag den 14. december klokken 13.00. Her kommer cheftrænerne med deres bud på, hvordan de avancerer til pokalfinalen.

Holte har været fast inventar i Final 4, i de fem år formatet har eksisteret, mens det er 2. gang, og 2. år i træk, Elite Volley Aarhus er blandt de sidste fire hold i pokalturneringen.

Når de to hold tørner sammen i Final 4-semifinalen, er det præcis to måneder siden, de mødte hinanden i Volleyligaen. Her vandt Holte 3-1 på hjemmebane.

Fredag klokken 13.00 gælder det så semifinalen i Final 4.

Holte-træner Sven-Erik Lauridsen:

”Det er ikke svært at spille pokalfinalen – det, der er svært, er at komme i pokalfinalen, det vil sige vinde semifinalen,” siger han.

”Så vi har blikket fast rettet mod vores aftaler og med fuldt fokus på at vinde den næste bold. Det afgørende bliver, at vi har "championship effort", før vi kan forvente "championship play",” siger Sven-Erik Lauridsen.

Elite Volley Aarhus-træner Martin Andersen:

”Vi møder op med respekt. Vi skal møde Holte, der er ubesejrede i den danske liga og har stået i et hav af pokalfinaler. Men vi tror på vores chance og tror på, at vi kan drille dem, ellers havde vi ikke mødt op,” siger han.

”Det bliver afgørende, at vi rammer det høje niveau, vi ved, vi kan spille på. Det er ikke nok at spille på 80 procent, det kræver en 100 procents indsats,” siger Martin Andersen.

Kan man ikke komme i Brøndby Hallen, livestreamer Danmarks bedste volleyballkanal på nettet, Volley TV, begge damernes semifinaler fra Final 4 i knivskarp kvalitet her.  

KAMPPROGRAM FINAL 4

Fredag den 14. december
Kl. 13.00: Semifinale damer: Holte IF vs. Elite Volley Aarhus
Kl. 15.00: Semifinale damer: Brøndby VK vs. Fortuna Odense
Kl. 17.00: Semifinale herrer: BK Marienlyst vs. Gentofte Volley
Kl. 19.00: Semifinale herrer: Hvidovre VK vs. ASV

Lørdag den 15. december              
Kl. 09.00: Bronzekamp damer
Kl. 11.00: Bronzekamp herrer
Kl. 13.30: Pokalfinale damer
Kl. 16.00: Pokalfinale herrer

- Med forbehold for forsinkelser begge dage.

Der er fri entré til semifinalerne om fredagen, mens billetter til pokalfinalerne lørdag kan købes her med 25 procents rabat i forkøb. 
Read 545 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.