Hjemmesidebanner
torsdag, 12 april 2018 11:07

Dobbelt op på medaljekampe på Volley TV i aften

Written by
I aften kan du både følge herrernes 2. DM-finale mellem Gentofte Volley og Middelfart VK og samtidig damernes afgørende bronzekamp mellem Elite Volley Aarhus vs. Amager VK i et og samme stream på VolleyTV.dk.

For første gang nogensinde forsøger Volley TV sig med hele to kampe, som spilles med en times interval.

Fra kl. 18.45 er kommentator, Casper Ahlehoff Hansen, klar med optakt fra herrernes 2. DM-finale fra Kildeskovshallen, når Gentofte Volley skal op mod Middelfart VK, som noget overraskende vandt den første finale-duel i Lillebæltshallen.

En times tid efter startskuddet i Kildeskovshallen, begynder den altafgørende kamp om damernes bronzemedaljer mellem Elite Volley Aarhus og Amager VK.

”Vi har DM-finalen som hovedkamp, men så snart kampen i Aarhus begynder, vil jeg holde seerne opdateret om kampens forløb og skifte til LIVE-billeder fra bronzekampen, når det spidser til der,” siger Casper Ahlehoff Hansen

Efter herrernes 2. DM-finale, skiftes der permanent til kampen fra Aarhus, som herefter vil blive fulgt helt til dørs.

Det er første gang, at Volley TV kører med hele to kampe, og det er noget som Casper Ahlehoff Hansen imødeser med stor spænding.

”Det er ret unikt, at vi kan give vores seere hele to kampe, som overlapper hinanden på den her måde. Jeg er rigtig stolt over, at vi teknisk er kommet så langt. Nu glæder jeg mig bare til at kommentere og producere et par spændende kampe,” siger han. 

Kampene kan ses helt gratis lige her.
Read 344 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.