Hjemmesidebanner
søndag, 28 januar 2018 15:29

Marienlyst sikrer sølvet i NEVZA Club Championships

Written by

Marienlyst stod søndag eftermiddag over for norske Viking i NEVZA Club Championships-finalen. Fynboerne blev de små i kampen om guldmedaljerne, som Marienlyst tabte 0-3.

Marienlyst havde revanche til gode i finalen, da det var anden gang på tre dage, at Marienlyst spillede mod Viking. Holdene havde også mødt hinanden i playoff-kampen fredag, hvor Viking ligeledes var den stærkeste af de to.

Dermed var der lagt op til en god finale mellem Viking og Marienlyst, der dog aldrig rigtig forløste sit potentiale, erkender en ærlig Marienlysttræner:

”Det blev aldrig den store kamp fra vores side af,” siger Peter Lyø.

”Vi stillede op uden tre af vores bærende kræfter i form af Sigurd Varming, Martin Bülow og Peter Jensen pga. skader, så vi havde en meget tynd trup,” siger han.

”Når det er sagt, så skal det nævnes, at Viking spillede en rigtig god kamp. Kun i 2. sæt er vi reelt med i kampen, og her var vi meget “uheldige“ med et par afgørende dommerkendelser,” siger Peter Lyø.

”Men alt i alt får vi spillet tre fine kampe og får mere international erfaring til spillertruppen. Men desværre kun sølvmedaljer denne gang,” slutter Peter Lyø.

TIF Viking - BK Marienlyst 3-0 (25-14, 25-21, 25-11).

Se alle resultater fra NEVZA Club Championships her.

Read 892 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.