Hjemmesidebanner
fredag, 15 december 2017 13:48

Holte klar til 10. pokalfinale i træk

Written by
Foto: Henrik Petersen Foto: Henrik Petersen
Holte IF bookede fredag billet til deres 10. pokalfinale i træk, efter de besejrede Amager VK i den 1. semifinale ved Final 4 i Frederiksberg Hallen.

Final 4, semifinale: Holte IF vs. Amager VK 3-0 (25-16, 25-17, 25-23)
Frederiksberg Hallen


Inden Holtes billet til pokalfinalen kom i hus, skulle Amagers damer på den anden side af nettet besejres. En svær modstander, da amargenserne, foruden to bronzemedaljer de to seneste sæsoner, har vist sig stærke i pokalsammenhæng og i år stod i deres 3. Final 4 i træk.      

Begge mandskaber leverede en god forsvarskamp, og den helt store forskel var kvaliteten af angrebene.

Her var Amager uden deres farligste angrebsspiller i denne sæson Thit Bak, mens Holte havde et større angrebsarsenal at rulle ud først an af Sofia Martinez-Lavin, der havde diamanter i hænderne.

Styrkeforholdet viste sig efter tre glimrende sæts volleyball at falde ud til Holtes fordel, og dermed er Holtes regerende danske mestre klar til sin 10. pokalfinale i træk i Frederiksberg Hallen i morgen klokken 13.30, hvor de møder vinderen af semifinalen mellem Elite Volley Aarhus og Brøndby.

Holte-træner Sven-Erik Borch Lauridsen var meget tilfreds efter kampen:

”Jeg er rigtig glad for, at vi kommer så godt fra start. Vi havde inden kampen talt om at være klar, og vi kommer på banen med en rigtig god energi, som vi holder gennem hele kampen,” siger han.

”Jeg synes, at vi har godt styr på Amager gennem hele kampen. Vi laver nogle gode justeringer undervejs, og pigerne leverer en solid præstation,” siger Sven-Erik Borch Lauridsen.

”Jeg havde frygtet, at Europa Cup-kampen stadig sad i pigerne, men de var skarpe,” siger han.

”Jeg har to lige store bunker papirer ude i bilen – en på Aarhus og en på Brøndby. Vi begår ikke den fejl kun at forberede os på det ene hold,” slutter Holte-træneren.

Træner-kollega for Amager Lars Engell:

”Vi starter simpelthen for svagt. Vi havde en strategi om at lave mange point på centerpositionen, men det lykkedes kun halvt, og så skal Cara lave rigtig mange point på kanten, og det er svært mod Holte, for der er de rigtig stærke,” siger han.

”Vi presser bedre på i vores serv i 3. sæt, hvor vi også kommer tæt på, men Holte havde kontrol over vores kanter,” slutter Lars Engell.

Holte buldrede derudaf fra starten af 1. sæt med en hårdtslående pointsluger Sofia Martinez-Lavin på højrekanten. Amager var samtidig uden deres farligste angrebsspiller i denne sæson Thit Bak og havde derfor svært ved at dæmme op for Holte, hvor Holte-anfører Nora Møllgaard sikrede sættet 25-16.

Amager gik ufortrødent til opgaven i 2. sæt, hvor de hurtigt bragte sig foran 6-2. Stille og roligt blokerede Holte sig tilbage i sættet og gik fra at være bagud 8-11 til at være foran 13-11. Ava Sophia Cramp var en levende mur ved nettet, og Holte sikrede sig sættet 25-17.

I 3. Sæt var Amager bedre med, da de fik trykket mere på i serven. Holte-hæver Nikoline Mogensen kom mere ud at løbe, og Amager fik udlignet til 23-23. Men så hamrede Sofia Martinez-Lavin igennem til 24-23, inden Amager måtte se Holte vinde sættet med 25-23 og dermed kampen 3-0.

Med sejren er Holte klar til pokalfinalen i morgen klokken 13:30, hvor de møder vinderen af den anden semifinale mellem Elite Volley Aarhus og Brøndby.

Alle kampe til Final 4 vises direkte på Volley TV. 

KAMPPROGRAM FINAL 4

Fredag den 15. december
Kl. 13.00: Semifinale: Holte IF vs. Amager VK (damer): 3-0 (25-16, 25-17, 25-23)
Kl. 15.00: Semifinale: Elite Volley Aarhus vs. Brøndby VK (damer)
Kl. 17.00: Semifinale: Ishøj Volley vs. Marienlyst (herrer)
Kl. 19.00: Semifinale: Gentofte Volley vs. Middelfart VK (herrer)

Lørdag den 16. december
Kl. 13.30: Pokalfinale damer
Kl. 16.00: Pokalfinale herrer

- Med forbehold for forsinkelser begge dage.
Read 648 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.