Hjemmesidebanner
torsdag, 14 december 2017 06:00

Komplet optakt til fredagens Final 4-semifinaler

Written by
Årets største volleyballevent begynder i morgen, når otte af Danmarks bedste hold samles til Final 4 i pokalturneringen. Frederiksberg Hallen danner rammerne med semifinaler fredag den 15. december og pokalfinaler lørdag den 16. december. Alle kampe vises på Volley TV.

Volleyball Danmarks faste Volleyliga-kommentator Casper Ahlehoff Hansen har kigget nærmere på fredagens fire semifinaler ved Final 4 i pokalturneringen. Her kommer han med sin vurdering af de forestående pokalbrag. 

Kl. 13.00: Semifinale: Holte IF vs. Amager VK (damer)

”I min optik er Holte kæmpe favoritter til at sikre sig en plads i pokalfinalen. Amager har haft svært ved at få gang i deres nye spillere og ramme samme niveau, som sikrede dem bronzemedaljer i sidste sæson,” siger Casper Afhlehoff Hansen.

”Men Holte har haft nogle udfald i denne sæson. Så hvis Amager rammer topniveauet og får gang i deres spilfordeler, og Holte samtidig underpræsterer bare en lille smule, så kan det blive en rigtig interessant semifinale,” siger han.

Kl. 15.00: Semifinale: Elite Volley Aarhus vs. Brøndby VK (damer)

”Aarhus og Brøndby har lige mødt hinanden i Volleyligaen, hvor Brøndby godt nok vandt 3-1, men Aarhus tog sæt og var godt med i resten af kampen,” siger Casper Ahlehoff Hansen.

”Aarhus spiller godt i denne sæson, det bedste i flere år. De har flere strenge at spille på end tidligere, så jeg tror, at i den grad er klar til at byde Brøndby op til dans i kampen om en plads i pokalfinalen,” siger han.
 
Kl. 17.00: Semifinale: Ishøj Volley vs. Marienlyst (herrer)


”Det er en svær kamp at spå om. Da Ishøj og Marienlyst mødte hinanden i Volleyligaen for en måned siden, vandt Ishøj 3-1 i en super tæt kamp. Ishøj har virkelig spillet stærkt i denne sæson. For bare en uge siden lå de nummer 1 i Volleyligaen og var ubesejrede,” siger Casper Ahlehoff Hansen.

”Marienlysts regerende danske mestre har modsat haft en katastrofal start på sæsonen med flere nederlag end sejre. Derfor er pokalturneringen også ekstra vigtig for Marienlyst, da det kan være vendepunktet for fynboerne,” siger han.

Kl. 19.00: Semifinale: Gentofte Volley vs. Middelfart VK (herrer)

”Gentofte er kæmpe favoritter til at booke en billet til pokalfinalen. Selvom Middelfart er fint kørende i denne sæson, så skal de virkelig ramme deres topniveau, hvis de skal drille Gentofte,” siger Casper Ahlehoff Hansen.

”Fynboerne bedste våben er Nicholas Hunt, som er en mega spændende spiller. Kan Middelfart få gang i ham og samtidig dæmmet op for Gentoftes angreb, så er der muligheder,” siger han.

Billetter til pokalfinalerne kan købes online her eller i indgangen.
Alle kampe ved Final 4 i pokalturneringen streames direkte på Danmarks bedste volleyballkanal på nettet Volley TV.

KAMPPROGRAM FINAL 4

Fredag den 15. december
Kl. 13.00: Semifinale: Holte IF vs. Amager VK (damer)
Kl. 15.00: Semifinale: Elite Volley Aarhus vs. Brøndby VK (damer)
Kl. 17.00: Semifinale: Ishøj Volley vs. Marienlyst (herrer)
Kl. 19.00: Semifinale: Gentofte Volley vs. Middelfart VK (herrer)

Lørdag den 16. december
Kl. 13.30: Pokalfinale damer
Kl. 16.00: Pokalfinale herrer

- Med forbehold for forsinkelser begge dage.
Read 1279 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.