Hjemmesidebanner
søndag, 05 november 2017 20:08

Holte, Brøndby og Marienlyst booker billet til NCC-finaler

Written by
Foto: NCC Foto: NCC
11 damehold og 9 herrehold krydsede i weekenden klinger i gruppespillet i NEVZA Club Championships, NCC. Tre danske hold viste storspil og gik ubesejrede videre til finalespillet.

Holtes regerende NCC-mestre var selv værter for Gruppe A, hvor de tog imod ToppVolley Norge, TIK Viking og Volleyliga-kollegerne Amager.

Holte viste dog ikke den store gæstfrihed og vandt tre gange 3-0, hvilket sender dem suverænt til tops i gruppe og direkte i finalespillet.

Samme scenarie udspillede sig i det andet gruppespil på dansk grund, Gruppe B i Brøndby. Her var klubben fra den københavnske vestegn også det stærkeste hold i gruppen, hvor de vandt 3-0 over Afturelding og 3-1 over Oslo Volley.

Dermed er Brøndby også videre til finalespillet. Her for de to danske klubber selskab af Førde VK, som vandt Gruppe C samt Oslo Volley, som blev bedste 2’er.

Finalespillet spilles den 19.-21. januar. Værterne offentliggøres senere.

Amager og Køge fik begge en sejr, men det var desværre ikke nok til at sende dem videre fra gruppespillet.

Marienlyst også i finalespillet
Hos herrerne havde Marienlyst fordel af hjemmebane, og den udnyttede de. De regerende danske mestre vandt 3-0 over Afturelding og 3-1 over Randaberg og sikrede sig dermed 1. pladsen i Gruppe B og en billet videre til finalespillet.

Marienlyst bliver eneste danske herrehold i NCC-finalespillet. Hvidovre måtte desværre rejse hjem fra gruppespillet i Norge uden en sejr, mens Ishøj, der var værter for Gruppe C, sluttede på 2. pladsen med en 3-0 sejr over Polonia London. Det var desværre ikke nok til at blive bedste 2’er.

Marienlyst får selskab af Viking, Tromsø og Randaberg i herrernes finalespil, som afvikles den 26.-28. januar. Værterne offentliggøres senere.

Se alle resultater og stillinger her.
Og se meget mere på Facebook her.
Read 1080 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.