Hjemmesidebanner
torsdag, 05 oktober 2017 11:46

Dobbelt DM-revanche åbner ny spændende sæson af Volleyligaen

Written by
Foto: MortenO.com Foto: MortenO.com
Landets bedste volleyballrække tager hul på en ny sæson i weekenden med DM-revanche både hos damerne og herrerne. Volley TV streamer begge kampe plus en ekstra. Læs også samtlige ligatræneres forventninger til sæsonen samt bud på profiler og en kommende danmarksmester.

Knap et halvt år uden Volleyligabold kommer til sin ende på lørdag, når de regerende danske mestre Holte åbner sæsonen på udebane mod de evige rivaler fra Brøndby i en vaskeægte DM- og pokalfinalerevanche. Søndag brager Marienlyst og Gentofte sammen i herrernes pendant.

Der er høje forventninger til den nye sæson både blandt spillere og trænere og selvfølgelig også hos Volleyball Danmarks faste Volleyliga-kommentator Casper Ahlehoff Hansen:

”Det er altid spændende i de første kampe, hvor man får et indblik i, hvordan holdene har fundet sig selv efter pausen,” siger han.

”Der er blevet rokeret lidt rundt på nogle profiler både hos damerne og herrerne, og der er kommet nogle interessante udenlandske navne til ligaen, som jeg også glæder mig til at se, hvad kan bidrage med,” siger Casper Ahlehoff Hansen.

”Hos damerne er der to klare favoritter i form af Holte og Brøndby. Men hos herrerne kan vi nok forvente en endnu mere jævnbyrdig liga. Jeg synes, at rigtig mange klubber ser gode ud, så det bliver utrolig interessant at se, hvordan sæsonen begynder,” siger han.

”Pausen er slut, og jeg glæder mig til endnu en fremragende sæson i den danske Volleyliga med en masse gode kampe på vores egen TV-kanal på nettet – Volley TV,” siger Casper Ahlehoff Hansen, der har talt med samtlige ligatrænere om opstarten, profiler, gennembrud og bud på en kommende danmarksmester.

Det kan du læse meget mere om i det helt nye online Volleyliga Magasin her.

Du kan som altid se stillingen, finde kampprogrammet og dykke ned i statistikken på det dedikerede Volleyliga-site. Klik her for at komme til damernes og her for at komme til herrernes.

Danmarks bedste volleyballkanal på nettet Volley TV streamer som altid et hav af kampe i knivskarp kvalitet. Klik her for at se, hvornår du skal reservere skærmen.
Read 1015 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.