Hjemmesidebanner
fredag, 27 januar 2017 06:00

Volley TV i morgen: Dobbeltbrag i den Europæiske Kulturhovedstad

Written by
Der venter et hav af spændende oplevelser i Smilets By i 2017, hvor Aarhus er Europæisk Kulturhovedstad. Den måske største af dem alle finder sted i morgen lørdag, når Århus Gl. Stadionhal lægger gulv til et dobbeltbrag i Volleyligaen.

Først tager Elite Volley Aarhus’ kvinder imod Fortuna Odense klokken 13:00, inden herrerne fra ASV Århus følger efter med en kamp mod Marienlyst klokken 15:00.

Både EVA og Fortuna Odense er noteret for 3 sejre. Fynboerne har 11 rangeringspoint på 4. pladsen, mens jyderne har 6 point på 6. pladsen, da samtlige af deres tre sejre er hentet i tiebreak. Aarhus har endda spillet én kamp færre.

Aarhus vandt det første opgør mellem de to mandskaber, da de stødte sammen på Fortuna Odenses hjemmebane tilbage i november.

”Klubberne kommer til kampen med hver deres udgangspunkt. Mens EVA tabte deres hidtil eneste kamp i år, har Fortuna hentet to sejre ud af to mulige i 2017. Formen og den mentale selvtillid kan helt sikkert blive afgørende i det, jeg forudser som en meget lige fight,” siger Casper Ahlehoff Hansen, der kommenterer kampen på Volley TV.

Direkte duel om 2. pladsen
Når kvinderne har forladt banen, tager herrerne over i en direkte duel om 2. pladsen i Volleyligaen. ASV indtager pt. den eftertragtede 2. plads, som sikrer direkte adgang til semifinalen.

Aarhusianerne har hentet 7 sejre, mens Marienlyst, der ånder dem lige i nakken på 3. pladsen, er noteret for 5 fejre. Det skal dog nævnes, at ASV har spillet 10 kampe, mens Marienlyst kun har været på banen 8 gange.

Fynboerne er dog formentlig tvunget til at føje en sejr mere til kontoen lørdag eftermiddag, hvis de skal holde trit med ASV i kampen om Volleyligaens 2. plads.

Og der er grund til optimisme hos Marienlyst, som vandt de to klubbers første opgør med 3-1 på hjemmebane.

”Inden sæsonen ville jeg have spået, at det ville være en kamp mellem top og bund i Marienlysts favør. Men ASV bliver bare ved med at levere gode resultater med tre sejre i år, mens Marienlyst endnu ikke har vundet i 2017,” siger Casper Ahlehoff Hansen.

Kampsponsor er på de to lørdagskampe er mobildiskoteket og eventbureauet Party In The Sky.

Begge kampe streames direkte på Volley TV fra klokken 13:00 her.
Read 1090 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.