Casper Ahlehoff Hansen

Casper Ahlehoff Hansen

Der venter Holtes damer schweizisk modstand og Gentoftes herrer norsk modstand i efterårets europæiske klubturneringer.

Ved onsdagens lodtrækning i det europæiske volleyballforbunds hovedkvarter i Luxembourg blev der trukket lod til CEV Challenge Cup.

To danske hold var med i bowlen: Holtes danske mestre hos damerne samt Gentoftes DM-sølvvindere hos herrerne.

Lodtrækningen kunne blandt andet følges live på Twitter, og her kom de danske modstandere frem.

Holte møder Viteos Neuchatel Université fra Schweiz.
Gentofte skal en tur til Norge, hvor de møder BK Tromsø.

Holte spiller i perioden 12-14/12 med returopgør i perioden d. 9-11/1.

Gentoftes kampe mod de norske naboer finder sted d. 21-23/11 med returopgør d. 28-30/11.

Læs mere på CEV’s hjemmeside her.
http://www.cev.lu/News.aspx?NewsID=25613&ID=5

Grundspillet lakker mod enden, og det nu holdende for alvor skal gøre sig klar til slutspillet. Ishøj Volley har intet andet end æren på spil, i mens Middelfart fortsat kan nå en 3. plads. Se kampen direkte på www.volleytv.dk i aften fra 18.50.

Det har været nogle turbulente uger for Ishøj Volley, som i aften hjemme tager i mod Middelfart VK. For begge hold er det sidste kamp i dette års grundspil, og det er derfor nu at formen skal findes frem før der tages hul på kvartfinalerne.


Hvis Middelfart får en sejr i aften, og samtidig er heldige med at både Hvidovre og ASV taber deres sidste kamp, kan fynboerne ende som nummer 3 i grundspillet.

Ishøj Volley har været ramt af både karantæner og skader, og har i aften ikke andet end æren på spil. Men samtidig er det en god mulighed for hjemmeholdet, at få spillet holdet sammen inden der tages hul på kvartfinalerne. 

En masse elever fra 2. og 3. klassetrin havde byttet skolebøgerne ud med halgulvet og volleyball, da Volleyball Danmark, Gentofte Volley og Novo Nordisk inviterede en række skoler til kidsvolley stævne i Kildeskovshallen.

Et tæt samarbejde mellem Volleyball Danmark og Novo Nordisk gør, at der året rundt inviteres en masse af landets skoler til en dag i hallen med fokus på Kidsvolley og sundhed.

Sidste gang der blev afholdt skolestævne, var det i tæt samarbejde med Gentofte volley, da Kildeskovshallen åbnede dørene for mere en 250 elever fra 2. og 3. klassetrin.

”Det er et samarbejde, vi har haft med Novo Nordisk i små 10 år. Samarbejdet sikrer, at vi får en økonomi, så vi kan kan sende pokaler og tuneringsmateriale ud til mere end 37.000 elever årligt,” siger Christina Attrup Juhl, der er teamleder i Bredde og Udviklingsafdelingen i Volleyball Danmark.

Det er ikke kun økonomisk, at Novo Nordisk og Volleyball Danmark samarbejder og sørger for, at skoler fra hele landet inviteres til kidsvolley stævner. Ved flere stævner giver Novo Nordisk en række af deres ansatte muligheden for en noget anderledes arbejdsdag.

”Det er mega sjovt at bruge en dag herude med en masse glade elever, og det er da også meget anderledes end at bruge en dag ved skrivebordet. Det giver os en masse livsglæde at se så mange glade børn, der hygger sig her i hallen,” fortæller Stine Helth fra Novo Nordisk.

Stævnet i Kildeskovshallen blev en stor succes, hvor en masse glade elever foruden volleyball også havde mulighed for at fornøje sig med en masse andre aktiviteter, der alle havde fokus på sundhed.

”Det er genialt at kunne kombinere sundhed og Kidsvolley, da det sætter fokus på både sporten og på kosten. Samtidig er det bare så fedt at se så mange glade børn. Det fortæller os, at det er en stor succes,” siger Christina Attrup Juhl.

Du kan se video fra Kidsvolley stævnet i Kildeskovshallen her.

 


Mandag, 28 november 2016 07:41

Holdene til Final 4 er fundet

I weekenden blev de sidste hold til årets Final4 fundet. Final4 afvikles over to dage i Frederiksberg hallen d. 16. og 17. december. 

Fredag aften skulle VK Vestsjællands damer fra 1. division op mod overmagten og de forsvarende pokalmestre fra Brøndby VK. Det blev en kamp, hvor der aldrig blev spænding om udfaldet, og Brøndbys damer vandt klart med 3-0 (25-15, 25-13, 25-10). 

Lørdag var der både kvartfinaler for herrer og damerne. Middelfart VK tog hjemme imod Ishøj Volley, som havde sat kursen mod det fynske. Efter hjemmeholdet tog første set og bragte sig i spidsen med 1-0, viste Ishøj-mandskabet hvorfor de var i pokalfinalen sidste år  og tog de næste 3 sæt. Kampen endte dermed med en sejr til udeholdet på 3-1 (20-25, 25-22, 25-23, 25-23), og dermed er Ishøj Volley klar til Final 4.  

Der var også to kvartfinaler hos damerne lørdag. Formiddagskampen, som blev vist på Zibrasport, blev en overbevisende sejr til Team Køge Volley på 3-0 (25-22, 25-21, 25-18) over Ikast KFUM. Eftermiddagskampen stod mellem Holte IF og Elite Volley Aarhus. Det blev ikke så overraskende til en sejr på 3-0 (25-16, 25-13, 25-18) til Holte IF.

Søndag skulle det sidste hold fil Final 4 findes, og det blev heller ikke her til nogen pokal-overraskelse. Boldklubben Marienlyst vandt med 3-1 (15-25, 25-19, 25-22, 25-21) hjemme over Lyngby-Gladsaxe.

Dermed er følgende hold klar til Final4: 

Damer: Amager VK, Brøndby VK, Team Køge Volley og Holte IF
Herrer: Gentofte Volley, Hvidovre VK, Ishøj Volley og Boldklubben Marienlyst.

Semifinalerne for begge køn spilles fredag d. 16. december, hvor der er fri entré til alle.

Lørdag d. 17. december er der finaler for både herrer og damer, hvor der dog skal købes billet til det store Final4-show.Foruden masser af god volleyball, kan der også forventes et større show med konkurrencer, underholdning mm. 

Køber du din billet til pokalfinalerne online kan du tage en ven med gratis

Studerende og børn under 16 år kommer gratis ind til både semifinaler og finalerne! 

Du kan også komme gratis ind til pokalfinalerne, hvis du køber billet til Dansk Volleyball Galla 2016, hvor hele Volleyball Danmark er med til at fejre dansk volleyball og beachvolley. Læs mere om gallaen og køb billet her.
Fredag, 25 november 2016 13:47

Sikker Amager VK-sejr sender dem i Final4

Amagers kvinder er for andet år i træk klar til Final 4, som udspiller sig i Frederiksberg Hallen den 16. og 17. december.

Den første kvartfinale i kvindernes pokalturnering blev spilet i går aftes. 

Her tog Amager imod Fortuna Odense, og hjemmeholdet vandt sikkert 3-0 (25-18, 25-21, 25-21).

Dermed er Amager for andet år i træk klar til Final 4 i pokalturneringen. 

Semifinalerne for begge køn spilles fredag d. 16. december, hvor der er fri entré til alle.

Lørdag d. 17. december er der finaler for både herrer og damer, hvor der dog skal købes billet til det store Final4-show.Foruden masser af god volleyball, kan der også forventes et større show med konkurrencer, underholdning mm. 


Køber du din billet til pokalfinalerne online kan du tage en ven med gratis: https://volleyball.nemtilmeld.dk/84/ 

Studerende og børn under 16 år kommer gratis ind til både semifinaler og finalerne! 

Du kan også komme gratis ind til pokalfinalerne, hvis du køber billet til Dansk Volleyball Galla 2016, hvor hele Volleyball Danmark er med til at fejre dansk volleyball og beachvolley. Læs mere om gallaen og køb billet her. https://volleyball.nemtilmeld.dk/85/       
     
Gå til herrernes kvartfinaler her.
Gå til damernes kvartfinaler her.

Tirsdag, 11 oktober 2016 12:43

Kollegievolley samler studerende

Der var masser af godt humør, da Volleyball Danmark i samarbejde med Aarhus Studenternes Volleyballforening lørdag afholdt de officielle Aarhusmesterskaber i kollegievolley. Se videoen nederst i artiklen.

En masse glade studerende brugte deres lørdag i Vejlby-Risskov Hallen, da Aarhusmestrene i kollegievolley skulle findes. Det var dog langtfra det resultatmæssige, der var i højsædet, da over 100 studerende fra 12 forskellige kollegier var samlet til volleyball-fest.

"Det er en dag fyldt med sjov og spas på tværs af de forskellige kollegier. Det skaber en rigtig god stemning og er naturligvis også med til at gøre folk opmærksomme på sporten,” siger udviklingskonsulent fra Volleyball Danmark, Maria Wieborg.

De studerende kom i flotte og kreative udklædninger, der var rigeligt med øl og krydret med sjove konkurrencer, var det medvirkende til, at både rutinerede og helt uprøvede volleyspillere havde en god, social dag.

"Der har været en masse positive mennesker, som alle har synes, at det har været en rigtig god dag. Folk har hygget og drukket nogle øl med studerende fra forskellige kollegier, så det vi har fået har været god feedback," siger Sara Sivesgaard fra ASV, der sammen med Volleyball Danmark har stablet turneringen på benene.

Turneringen blev afviklet i samarbejde mellem ASV og Volleyball Danmark, som en del af projektet Welcome U, der støttes af Nordea-fonden.