Casper Ahlehoff Hansen

Casper Ahlehoff Hansen

Spillerne i Volleyligaen har nomineret tre kandidater på damesiden og herresiden til Årets danske volleyballspiller 2018. Se de nominerede her.

Den danske landstræner for damerne, Sven-Erik Borch Laurisen ”Smølf, kigger sammen med Casper Ahlehoff Hansen på kommende landskampe, truppen og slutter af med den helt nye Volleyball Danmark quiz, hvor der en Volleyball Danmark kop på spil.

mandag, 26 november 2018 10:47

Her er semifinalerne til Final 4

Mandag blev der trukket lod til semifinalerne ved Final 4 i pokalturneringen. Se hvilke hold der møder hinanden her. 25 procents rabat hvis du køber billet i forkøb.

Dagene fra d. 24. til 30. september var der dømt Volley Week i et hav af danske volleyball-klubber. Konceptet var ret ligetil: Alle med lyst til at prøve kræfter med sporten var velkomne til nogle timer med volleyball i fokus. Det gav en masse mennesker ligefra kids til senior mod på endnu mere volleyball i fremtiden. 

mandag, 01 oktober 2018 11:02

Polen i VM-triumf

Med en flot 3-0 sejr over Brasilien i Torino, så kunne vores polske venner igår løfte VM-trofæet for anden gang i træk. 
I samarbejde med Novo Nordisk har Volleyball Danmark afholdt en lang række Kidsdvolley-stævner på julemærkehjem landet over. Stævner, som både har spredt glæde, motion og sammenhold mellem beboerne på julemærkehjemmene og personalet og har vist sig at være meget givende for julemærkehjemmene. 

Selvom der var regn det meste af dagen i Svendborg, blev Danmarks største Kids- og Teenvolleystævne afviklet med over 1.300 glade skoleelever fra Svendborg Kommune. 

fredag, 03 august 2018 08:32

Damelandsholdet til EM-kvalen er udtaget

Efter en weekend med try-out har landstrænerstaben udtaget de 15 spillere, som skal jagte dansk succes i kommende EM-kvalifikation.

Der er blevet trukket lod til første runde af CEV Challenge Cup, og der venter finsk og estisk modstand til henholdsvis Holtes damer og Gentoftes herrer

Det danske herrelandshold har været samlet til try-out over to weekender. Her har den danske stab haft mulighed for at se en stor håndfuld spillere an, inden der skal sættes navne på de 14 udvalgte spillere, der skal repræsentere Danmark i forestående EM-kvalifikation. 
Side 1 ud af 3