Casper Ahlehoff Hansen

Casper Ahlehoff Hansen

Selvom der var regn det meste af dagen i Svendborg, blev Danmarks største Kids- og Teenvolleystævne afviklet med over 1.300 glade skoleelever fra Svendborg Kommune. 

fredag, 03 august 2018 08:32

Damelandsholdet til EM-kvalen er udtaget

Efter en weekend med try-out har landstrænerstaben udtaget de 15 spillere, som skal jagte dansk succes i kommende EM-kvalifikation.

Der er blevet trukket lod til første runde af CEV Challenge Cup, og der venter finsk og estisk modstand til henholdsvis Holtes damer og Gentoftes herrer

Det danske herrelandshold har været samlet til try-out over to weekender. Her har den danske stab haft mulighed for at se en stor håndfuld spillere an, inden der skal sættes navne på de 14 udvalgte spillere, der skal repræsentere Danmark i forestående EM-kvalifikation. 
torsdag, 24 maj 2018 12:26

Kæmpe hæder til klub-koryfæ

For første gang nogensinde uddelte Volleyball Danmark ”Lifetime Achievement” prisen, som er blevet givet til Thorbjørn Svendsen for hans kæmpe engagement for sporten og særligt i Grøndal EV igennem mange år.

I weekenden skal de bedste U18 hold i Danmark findes, når Gentofte Sportspark igen danner rammerne om U18 DM. Du kan se morgendagens volley-stjerner hele søndagen på Volley TV.

I denne podcast snakker vi med vores bredde- og udviklingsafdeling, som giver et indblik i hvilke projekter man har sat i søen. Der bliver arbejdet på en masse spændende ting, og du har nu mulighed for at blive langt klogere på det arbejde der gøres i forbundet for bredde- og udvikling. 

Her kan du høre podcasten med Niels Kliim og Christina A. Juhl fra bredde- og udviklingsafdelingen.

I denne podcast har Casper Ahlehoff Hansen sat bestyrelsesmedlem i Volleyball Danmark, Thomas Bro-Rasmusen, i stævne. Emnet er det kommende besøg af de tre internationale volley-koryfæer Doug Beal, John Kessel og den tidligere A-landstræner for herrelandsholdet Fred Sturm. De tre amerikanere vil besøge Idrættes Hus i Brøndby d.15.-17. juni, hvor de vil berige med deres viden både i praksis og teoretisk.  

torsdag, 30 november 2017 13:14

Novo Nordisk Kidsvolley skolestævner hitter

Igen i år fortsætter succesen med Novo Nordisk Kidsvolley skolestævner. Oktober og november er lig med masser af skolestævner rundt omkring i hele landet. Stævnerne afvikles over hele året, men er i højeste gear netop nu.

Vi har knap 40.000 elever igennem Novo Nordisk skolestævner som i stor stil afvikles af frivillige fra vores foreninger, men også lærere på skoler er med til at stå for afviklingen skolestævnerne. Et skolestævne er en optimal mulighed for at vise Kidsvolley/Teenvolley frem i lokalmiljøet. Til hvert stævne modtager hver enkelt elev et Kidsvolley magasin, et armbånd og et diplom med tekst om træningstider i den lokale volleyball klub.

”Vi kan ikke tvinge hvert enkelt elev ned i vores klubber, men vi vil gerne sikre os, at Kidsvolley er en aktør i diskussionen derhjemme omkring valg af idrætsaktivitet, og vi lægger derfor vægt på at det er kræs, der komme med hjem i hjemmene ved magasiner og diplomer, så det tages op af tasken” udtaler Teamleder for Bredde og udviklingsafdelingen Christina Juhl.

Volleyball Danmark har udviklet en meget enkel struktur for afvikling af skolestævner, så det er nemt at organisere på ca. 3 timer. Du kan altid være sikker på at give eleverne en god oplevelser gennem skolestævner, også selvom det er første gang du står som afvikler. Står du derfor og tænker – det vil jeg da gerne have i min klub eller på min skole, så tag endelig fat i vores ansvarlige for skolestævner: Randi Fechtenburg på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 29 29 58 71

Se nedenunder video fra et af skolestævnerne.

https://www.volleytv.dk/novo-nordisk-staevnerne-er-en-succes

tirsdag, 28 november 2017 12:20

Gentofte Volley jagter europæisk avancement

Med en sejr i morgen aften over norske BK Tromsø, så kan Gentofte Volley står overfor en klassemodstander i næste runde CEV Challenge Cuppen.  

Det blev til en 3-0 sejr i sidste uge, da Gentofte Volley slog norske BK Tromsø i egen hule. En sejr der betyder, at Gentofte Volley står med rigtig gode kort på hånden før returkampen i Kildeskovshallen.

”Fra første kamp kan vi tage vores server med os. Vores serv var virkelig skarpe, og det var afgjort vores bedste kamp med serverne. Derudover gav kampen os et godt indblik i hvordan de vil spille, så vi står bedre rustet denne gang.”  fortæller spilfordeler Sebastian Mikelsons.”

De danske sølvvindere er ikke pisket til sejr når norske BK Tromsø onsdag aften kl.19.00 gæster Danmark. I den danske lejr kan man leve med et nederlag på 3-2, det vil nemlig være nok til at give Gentofte Volley endnu en klassekamp på dansk grund. Hvis Gentofte Volley avancerer i CEV Challenge Cuppen, så venter nemlig det italienske storhold Ravenna Volley.

”Vi har aftalt at ordene ”Ravenna” og ”Italien” er to ulovlige ord ord indtil kampen er slut i morgen. Intet er afgjort vi har kun spillet første halvleg. Vi forventer at Tromsø vil komme buldrende fra start. Men selvfølgelig hvis vi går videre, så bliver kampen mod Ravenna en kamp næsten på højde med sidste års Belgorod-kamp.” afslutter Mikelsons.

Du kan se kampen kvit og frit på Volley TV med optakt fra 18.45.

Side 1 ud af 3