Jakob Wärme Lykke

Jakob Wärme Lykke

Steen Lyngø Sørensen er ikke længere på kontrakt i den græske klub Iraklis Chalkidas. Klubben er gået konkurs og har fritstillet alle spillere.
onsdag, 17 oktober 2018 09:16

Pokal Final 4 får nye klæder

Nye rammer og nyt format. Der sker store ting, når Final 4 i pokalturneringen afvikles den 14.-15. december 2018.
søndag, 14 oktober 2018 06:00

U17-landsholdene i NEVZA-ilden i Ikast

De danske ungdomslandshold kæmper den 15.-18. oktober om kronen som U17-mester blandt NEVZA-nationerne. Volley Tv streamer alle kampe live.
Syv spillere fra VK Holbæk har sat rekord i flest baggerslag.
I en helt ny podcast-serie tager Volleyball Danmark pulsen på de danske volleyballspillere i udlandet.
Torsdag eftermiddag godkendte generalsekretæren i NEVZA inddelingen til gruppespillet i NEVZA Club Championships. Se hvem de danske klubber møder her.
Danskernes Idrætspris er prisen, der hylder projekter og idéer, der hver dag året rundt er med til at give 2,6 mio. danskere gode oplevelser i idrætsforeningerne. Indstillingsperioden løber ugen ud, så skynd dig ind på hjemmesiden og indstil jeres volleyballkandidat.
tirsdag, 02 oktober 2018 08:14

Volley Week-rekordforsøg i Holbæk

I Uge 39 løb den landsdækkende Volley Week af stablen. Hver 5. klub i Danmark slog dørene op og inviterede alle interesserede indenfor til en smagsprøve på sporten. I VK Holbæk kiggede 6-7 nye ansigter forbi til et spændende rekordforsøg.
Projektet skal afdække årsager og undersøge effektive behandlingsmetoder af overbelastning i akillessenen og knæsenen. Den anerkendte forskergruppe søger elitevolleyballspillere til projektet.
Hver år uddeler DIF og DGI 45 millioner kroner fra deres fælles foreningspulje til idrætsforeninger i Danmark. Har din klud den rigtige idé, kan I stadig nå at få fingere i en del af de mange penge. Og Volleyball Danmark hjælper gerne med ansøgningen.
Side 1 ud af 132