Jakob Wärme Lykke

Jakob Wärme Lykke

De danske volleyherrer tager lørdag mod Finland på hjemmebane i Sportscenter Ikast i EM-kvalifikationen. Landstræner Mikael Trolle håber på at få de berømte marginaler med sig, så Danmark kan presse gruppefavoritterne. Volley TV streamer kampen live klokken 19.00.
De danske volleydamer tager lørdag mod Georgien på hjemmebane i Sportscenter Ikast i EM-kvalifikationen. Landstræner Sven-Erik Borch Lauridsen vurderer gode danske vinderchancer. Volley TV streamer kampen live klokken 16.00.
Trods nederlag til begge de danske landshold i første kamp af EM-kvalifikationen er der stadig gode muligheder for at kvalificere sig til slutrunden.
Så nærmer sæsonens start sig med hastige skridt, og det er tid til at få finpudset trænerfærdighederne, inden spillerne igen står klar i hallerne.
Det er lige på og hårdt for de danske volleyherrer, som i dag rejser til Rumænien for at spille den første kamp i EM-kvalifikationen. Kampen skal vindes, hvis Danmark skal tro på avancement fra Gruppe A.
Danmarks damelandshold tager onsdag hul på EM-kvalifikationen på udebane mod gruppens forventede stærkeste modstander, Frankrig. Perfekt kickstart i jagten på en EM-billet, mener landstræneren.
søndag, 12 august 2018 18:37

Her er danmarksmestrene i beachvolley

Line Trans Hansen og Maria Tyndeskov genvandt danmarksmesterskabet i beachvolley, mens Mads Rosager og Jacob Stein Brinck kunne indtage den danske beachvolleytrone for første gang.
Volley Week er en landsdækkende event, hvor klubber over hele landet åbner dørene op og viser sporten frem på bedste vis. Volley Week afholdes i uge 39 (24.-30. september 2018). Sidste chance for at melde din klub til Volley Week er mandag d. 3. september.
Anfører for de danske volleydamer Trine Rask-Nielsen har pådraget sig en ankelskade og risikerer at misse den første kamp i EM-kvalifikationen mod Frankrig.
torsdag, 09 august 2018 08:55

Fokus på eliteudvikling af beachvolleyball

Hvad er status og udviklingsmuligheder på elite- og talentarbejdet i beachvolley. Og hvordan kan der skabes endnu mere synergi mellem beachvolley og volleyball.
Side 1 ud af 128