Jakob Wärme Lykke

Jakob Wärme Lykke

De danske U19-piger jagter en billet til EM, når de torsdag, fredag og lørdag spiller kvalifikation i Zrenjanin i Serbien. Landstræner Mats Björkman vurderer holdets niveau til at være ekstremt højt, når alt spiller sammen.
mandag, 23 april 2018 09:11

Danmarks bedste U14-hold er fundet

U14 danmarksmesterskaberne blev i weekenden spillet i Middelfart. Et velafviklet mesterskab fandt søndag sine mestre.
DIF-idrætten og en række sundhedsfaglige eksperter har udarbejdet anbefalinger, der skal sikre, at idrætsudøvere kommer sig bedre og hurtigere efter en hjernerystelse.
Den amerikanske stjernetrio, Doug Beal, John Kessel og Fred Sturm, gæster Danmark til årets mest inspirerende trænerkursus den 15.-17. juni. Bliv en smule kloge på, hvem inspirationskilderne er her. Og husk, at du sparer 500 kr., hvis du tilmelder dig Coaches Clinic inden den 1. maj.
fredag, 20 april 2018 18:53

Gentofte er volleykongerne af Danmark

Gentoftes herrer kan sætte sig til rette på den danske volleytrone som nykronede danske volleykonger, efter de fredag aften besejrede Middelfart med 3-0 i den 5. og altafgørende DM-finale.
Brøndby kan igen kalde sig danske volleydronninger efter en stærk 3-0-sejr over Holte i den 5. og altafgørende DM-finale.
I aften spiller Middelfarts Volleyligaherrer den afgørende DM-finale om guldet mod Gentofte. Cirka 12 timer efter afgørelsen er faldet dér, er Middelfart igen i centrum for en kamp om DM-guldmedaljer. Volley TV streamer hele søndagen.
Der var spænding for alle pengene, da Middelfart tog imod Gentofte på hjemmebane i den 4. DM-finale. Fynboerne lå lunt i svinget til at sikre sig klubbens 5. danmarksmesterskab, men et stærkt Gentofte-comeback bringer herrernes finaleserie ud i en 5. og altafgørende kamp.
I en underholdende 4. DM-finale udlignede Holte til 2-2 i kampe efter en 3-0-sejr over Brøndby. Dermed skal holdene have den femte og sidste kamp i brug for at afgøre danmarksmesterskabet.
Efter tre DM-finaler fører Brøndbys kvinder og Middelfarts herrer 2-1 i kampe i finaleserien, der spilles bedst af fem. Dermed kan næste DM-finale blive afgørende. Volley TV er selvfølgelig på pletten og streamer kampene.
Side 1 ud af 122