fredag, 27 oktober 2017 10:03

Bedstevolleyspillere kræser for detaljen både på og uden for banen

Written by
I løbet af de seneste to år er der kommer seks bedstevolleyklubber mere på landkortet, så der nu spilles 25 steder i Danmark. Et par af forklaringerne på bedstevolleys stigende popularitet kan findes i Ballerup Super Arena, som i går afholdt stævne.

Det er gratis at deltage i stævnet. Undervejs er der gratis kaffe. Vand derimod kan købes for en femmer. Og når stævnet er slut, samles alle til sandwich, noget koldt at drikke og medbragt hjemmebag.

Der var i den grad dømt Bedstevolley, da Ballerup Super Arena igen i år lagde gulv til et velarrangeret stævne med 19 tilmeldte hold og i alt 79 deltagere.

Stævnet i Ballerup begyndte med fælles opvarmning, så alle muskler og led blev klar til kamp. Og forud for stævnet har hjernecellerne også været i sving hos de stævneansvarlige fra Tapeten.

”Vi har brugt tre dage for at få lavet den helt rigtige plan for dagen,” siger Rene Jønsson fra Tapeten.

Det lykkedes. Blandt andet hjulpet godt på vej af et stærkt bemandet stævnelederbord.

Op af stolen og smil på læben
Bedstevolley er et spil for alle uanset boldspilserfaring. I Bedstevolley trænes både styrke, bevægelighed, balance, koordination og kondition. Alle disse elementer er med til at gøre hverdagen lidt lettere og meget sjovere.

I Ballerup blev der spillet på tid, og reglerne var trukket skarpt op på forhånd: Kun underhåndsserv er tilladt, og spillerne skulle så vidt muligt undgå ført bold og dobbeltslag.

Stævnearrangørerne havde på forhånd opfordrer deltagerne til at stille med så mange mix hold som muligt. Og foruden den gratis kaffe, hjemmebag og motionen, er det er en af hemmelighederne bag Bedstevolleys stigende popularitet:

”Formålet er socialt samvær. Ganske simpelt. Det handler om at møde nogle andre mennesker i stedet for at sidde derhjemme i stolen. Man får glæden ved at spille, glæden ved at være sammen med andre mennesker og joke med hinanden. Det er livskvalitet,” siger Randi Fechtenburg, konsulent i Volleyball Danmark.

Har du lyst til at vide mere om Bedstevolley, og hvor der spilles, kan du kontakte Volleyball Danmarks konsulent Randi Fechtenburg på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Klik her for at læse mere om Bedstevolley.
Read 1006 times