onsdag, 11 oktober 2017 07:35

ALOHA! Welcome U inviterer til indendørs strandbold med grydelapper og klap for øjnene

Written by
Hawaii in Hafnia hedder Welcome U-arrangementet, der fredag den 27. oktober samler unge studerende til en gang alternativ hyggevolley i Hafnia Hallen i København. En oplagt mulighed for klubberne til at få nye medlemmer.

Vågner du også om morgenen og tænker: Det har slet ikke været sommer, og nu er det blevet efterår? Er du også lidt presset over, at studiet allerede kører med 140 km/t? Og ville du egentlig hellere bare parkere bekymringerne i lufthavnen og tage af sted til Costa del Her-er-der-altid-ferie med masser af volley og søde mennesker?

Bare rolig. Fredag den 27. oktober bliver der banket op for de bløde reggaerytmer og den afslappede feriestemning, når Welcome U inviterer til Hawaiifest i Hafniahallen fra kl. 18.30-22.00. Der er volley, hygge og andre sjove udfordringer på programmet, og alle er velkomne.

”Hawaii i Hafnia er et anderledes volleyarrangement, hvor alle kan deltage uanset niveau. Stævnet afvikles på den måde, at det handler om at skaffe sig flest accessoires og ikke point,2 siger Mads Rosager, projektkoordinator i Welcome U.

Hawaii in Hafnia er en 3-mod-3 turnering på baner af en størrelse svarende til en badmintonbane. Et hold kan dog sagtens bestå af mere end 3 spillere, der må dog max være 3 på banen af gangen. Hvis du ikke har et hold, så frygt ej, så finder vi et hold til dig.

Hawaii in Hafnia er næste event i rækken efter Volley and Chill i Ryparken. Her var der ingen københavnske klubber forbi, hvilket ærgrer bestyrelsesmedlem i Volleyball Danmark, Thomas Bro-Rasmussen:

"Disse events er en oplagt mulighed for klubberne til at få nye medlemmer. Jeg var selv forbi Volley and Chill, og det kan undre mig, at der ikke var en eneste klub ude og gøre lidt reklame for sig selv til de mange unge studerende," siger han og opfordrer samtidig de københavnske klubber til at lægge vejen forbi Hafnia Hallen.

Læs mere om Hawaii in Hafnia på Facebook her eller gå direkte til tilmeldingen her.
Der er et loft på 24 hold i turneringen, så tilmeld dig før det er for sent. 

Welcome U er et projekt, der med støtte fra Nordea-fonden arbejder mod at skabe nogle gode sociale rammer, hvor studerende kan skabe en solid social base, når det travle studieliv buldrer derud af - læs mere om projektet her: http://welcomeu.dk/

Du kan se lidt indtryk fra Volley and Chill her.

Read 272 times