onsdag, 12 april 2017 19:39

Marienlyst vender 0-2 til tiebreak-choksejr i 1. DM-finale

Written by
Foto: MortenO.com (arkiv) Foto: MortenO.com (arkiv)
Marienlyst tilførte Gentofte sæsonens første nederlag, da fynboerne på hjemmebane i Odense vandt den første duel om DM-guldet i en medrivende tiebreak-thriller 3-2.

1. DM-finale, Marienlyst vs. Gentofte: 3-2 (18-25, 25-27, 25-21, 25-21, 15-13)
Marienlystcentret, Odense

Gentofte har været suveræne i denne sæson, hvor de er nået ubesejret frem til DM-finalen. De regerende danske mestre har blot afgivet to sæt i indeværende sæson, hvor de allerede har vundet pokaltitlen.

Dermed var al presset på Gentoftes skuldre, inden den første DM-duel mod Marienlyst i Odense. Her viste fynboerne, at de absolut er klar og toptunede til DM-duellen.

Marienlyst ikke blot mere end fordoblede Gentoftes sættab, fynboerne vandt også det første sværdslag om danmarksmesterskabet i en hæsblæsende finale. Marienlyst var bagud 0-2 i sæt, men fik vendt kampen på hovedet og vandt 3-2.

”Det var en ret spændende kamp,” siger Marienlysttræner Liam Sketcher.

”Holdet gør et virkelig godt stykke arbejde i at gå til kampen som enhver anden kamp. Kommunikationen på holdet fungerede fantastisk, og vi fik justeret på de vanskeligheder, vi løb ind i undervejs,” siger han.

”Sejren giver os et boost, så vi er mentalt ovenpå til den næste finale. Alt er i spil.”

Med sejren skal Gentofte vinde den 2. og afgørende DM-finale, som spilles den 23. april klokken 16:00 i Kildeskovshallen (Se kampen på Volley TV her). 

Vinder holdene en kamp hver, spiller de i forlængelse af sidste finale ét enkelt og altafgørende Golden Set til 25 point om at blive dansk mester.

Det er femte gang på seks år, at holdene møder hinanden i DM-finalen.
Read 2472 times