mandag, 20 marts 2017 10:10

Volley TV tirsdag: Holte-hammer eller Køge-comeback

Written by
Foto: MortenO.com Foto: MortenO.com
Kan Køge stille noget op mod storfavoritterne Holte, når klubberne mødes i deres 2. semifinale tirsdag aften? Volley TV viser kampen direkte fra klokken 18:30.

Holte og Køge mødes tirsdag aften til deres 2. semifinale. Holte tog 1. stik med 3-1 og kan på hjemmebane i Ny Holtehal bringe sig snublende en DM-finale.

Holte er storfavoritter i semifinalen mod Køge. Holte har vundet DM-medaljer de seneste 29 år i træk, mens Køge står i klubbens første semifinale nogensinde.

Køge viste dog i klubbernes første semifinalemøde, at de ikke stikker op for bollemælk ved at vinde 1. sæt og var godt med i 2. sæt.  

”Køge viste især i 1. sæt, at de fortjener at stå i DM-semifinalen. Det var tydeligt, at Holte lige skulle banke rusten af hænderne, efter de har holdt pause, mens Køge spillede kvartfinaler,” siger Casper Ahlehoff Hansen, der kommenterer kampen direkte på Volley TV.

”Holte skal lige i gear igen. Det er Køges mulighed for at lave et resultat. Men jeg regner med, at Holte bare er endnu skarpere og slår endnu hårdere i aften, end de gjorde i den første semifinale,” siger han.

Se semifinalen mellem Holte og Køge direkte på Volley TV tirsdag fra klokken 18:30 her.
Read 848 times