fredag, 17 marts 2017 08:22

Masser af talent strålede ved DM i skolevolley

Written by
Foto: Dansk Skoleidræt Foto: Dansk Skoleidræt
300 elever fra 9. klasser over hele landet har siden tirsdag kæmpet om titlen som Danmarks bedste skoleklasse i volleyball. Vindere blev pigerne fra Vrå Skole i Nordjylland og drengene fra Birkerød Skole i Nordsjælland.

Mere end 450 hold fra hele landet var kogt ned til 25, da finalestævnet i DM i Skolevolley blev afviklet i Skolevolley i Vejen Idrætscenter, skriver jv.dk.  

Det var dermed kun essensen, som var tilbage i turneringen, der begyndte tirsdag. I alt 12 drengehold og 13 pigehold havde spillet sig frem til finalestævnet

På stævnets sidste dag torsdag var det da også ganske tydeligt, at de tilbageværende hold havde haft rigelig mulighed for at finde frem til topniveauet i de indledende kampe.

Både piger og drenge var spillet godt sammen og gik til stålet i drabelige dueller, hvor de unge mennesker flere gange måtte ned og rode på gulvet efter en veleksekveret returbold fra den anden side af banen.

Til finalerne blev Vejen Idrætscenter bygget om. De små baner pillet ned, og en stor finalebane sat op med tilskuerrækker på alle fire sider.

Her kunne eleverne først se pigernes finale, hvor Vrå Skole slog Marievangsskolen fra Slagelse med 2-0 i sæt. Bagefter besejrede fra Birkerød Skole drengene fra Bryndum fra Esbjerg med samme finalecifre.

Kilde: jv.dk
Read 525 times