tirsdag, 14 marts 2017 06:00

Vil du tjene 100 kroner i timen på at være vært for et alternativt volleyevent?

Written by
Det eneste du skal hjælpe med er at sætte nogle net op og skabe rammerne for en sjov, anderledes og hyggelig eftermiddag.

Der er tale om uforpligtende Pop-Up Volley for studerende, og I vil altid være 2 instruktører/værter til stede ved hvert event. Indholdet, længden og stedet for arrangementerne kan tilpasses efter, hvad du ønsker – så alle gode idéer er velkomne.

Det kræver ikke erfaring, hverken som volleyballspiller eller instruktør, men derimod bare at du er socialt anlagt og har lyst til at udvide dine bekendtskaber – herunder at skabe nogle fede relationer til både danske og internationale studerende og andre volleyballentusiaster.

Har dette fanget din interesse? Så meld dig til pop-up-sætningsmødet den 6. april, hvor vi aftaler datoer for, hvornår du kan få mulighed for at hoste et fedt pop-up volley event.

Hvis ikke du har mulighed for at deltage i pop-up-sætningsmødet torsdag den 6. april, vil vi meget gerne høre fra dig alligevel. Send blot en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

De bedste hilsner
Welcome U

Besøg Welcome U hjemmesiden her. 

Følg med på Facebook her.
Read 552 times