mandag, 13 marts 2017 12:39

Kvalifikation til Volleyligaen: To tophold med maksimumpoint

Written by
Foto: Frederiksberg Volley Foto: Frederiksberg Volley
Weekenden byder på interessante styrkeprøveforhold, når de ubesejrede tophold i Kvalifikation til Volleyligaen mødes for første gang i gruppespillet.

Både hos damerne og herrerne har to hold markeret sig med to sejre i gruppespillets første to kampe.

Hos damerne er Ikast KFUM det eneste hold fra Volleyligaen i Kvalifikationen. Og midtjyderne topper da også gruppespillet efter de to første kampe med to sejre over DHV Odense (3-0) og VK Vestsjælland (3-1).

Frederiksberg Volley har også vundet deres to første kampe i gruppespillet over selvsamme modstandere, 3-0 over DHV og 3-2 over Vestsjælland.

Dermed er der lagt op til en lille gruppefinale, når Ikast og Frederiksberg mødes i weekenden.

Holdene møder hinanden to gange i gruppespillet, en ude og en hjemme, men opgøret i weekenden er første indbyrdes styrkeprøve hos oprykkerkandidaterne.

Hos herrerne ligger Lyngby-Gladsaxe og VK Vestsjælland nummer 1 og 2 i Kvalifikation til Volleyligaen med to sejre ud af to mulige. Lyngby-Gladsaxe har besejret Amager (3-0) og Aalborg (3-1), mens VK Vestsjælland er noteret for en 3-0-sejr hjemme og en 3-2-sejr ude over Aalborg.

Lyngby-Gladsaxe og VK Vestsjælland krydser klinger i weekenden, hvor vestsjællænderne har fordel af hjemmebane i Korsørhallen.

Følg med Kvalifikation til Volleyligaen på micrositet under VLD og VLH Kvalifikation.
Read 1314 times