onsdag, 08 marts 2017 11:32

Volley TV torsdag: Tæt med tæt på i Middelfart

Written by
Der er lagt i ovnen til et uhyggeligt tæt brag, når Middelfart og Hvidovre krydser klinger for 2. gang i DM-kvartfinalen. Hvidovre vandt en tæt første fight, og nu er der fynsk revanchetid. Volley TV viser kampen direkte torsdag fra klokken 20.15.

Middelfart vandt begge kampe, da klubberne mødtes i grundspillet. Men den statistik fik sidste sæsons bronzevindere Hvidovre vendt på hovedet i den første kvartfinale, som sjællænderne vandt på hjemmebane med 3-1 (25-27, 26-24, 25-21, 25-23).

Som sætcifrene illustrerer, var det en tæt fight hele vejen, og Volleyliga-kommentator Casper Ahlehoff Hansen forventer da også endnu en tæt duel og et tabernakel, når han kommenterer returopgøret i DM-kvartfinalen direkte på Volley TV torsdag aften:

”Middelfart og Hvidovre har leveret rigtig god underholdning i deres indbyrdes opgør i denne sæson. Nu står de over for hinanden i en DM-kvartfinale, hvor vi så, at hjemmebanen var en fordel for Hvidovre i første opgør. Middelfart skal have fyldt Lillebæltshallen for at skubbe marginalerne over på deres side i returopgøret,” siger han.

”Begge klubber er noteret for 7 sejre i grundspillet. Begge klubber vandt 28 sæt. Jeg vil ikke blive overrasket, hvis vi skal ud i en tredje og altafgørende kamp for at finde semifinaledeltageren blandt disse to hold,” siger Casper Ahlehoff Hansen.

Se DM-kvartfinalen mellem Middelfart og Hvidovre direkte på Volley TV torsdag med optakt fra klokken 20:15.
Read 1022 times