mandag, 06 marts 2017 13:39

Volley TV tirsdag: Køge jagter historisk DM-semifinale

Written by
Køge tog 1. stik mod Fortuna Odense i den ene af kvindernes kvartfinale i Volleyligaen. Tirsdag aften kan Køge så spille sig i klubben klubbens første DM-semifinale nogensinde, hvis de vinder returopgøret på hjemmebane. Volley TV viser kampen direkte fra klokken 19.15.

Det er ikke mere end syv sæsoner siden, at Fortuna Odense sidste gang kunne hænge guldmedaljer om halsen, da de i 2010 vandt deres 4. danmarksmesterskab på fem sæsoner. Herefter blev det til fire bronzemedaljer i træk for den succesfulde Odense-klubben.

Tirsdag aften kan de risikere at ryge helt ud af medaljekampen, når de på udebane tørner sammen med Køge i klubbernes 2. DM-kvartfinale.

Første møde i Odense sluttede med en Køge-sejr på 3-1 (25-13, 25-22, 16-25, 25-22), og dermed er der matchbold for Køge-mandskabet på hjemmebane, da DM-kvartfinalerne spilles bedste af tre kampe.

”Selvom Køge har vundet tre gange over Fortuna Odense i denne sæson, vil jeg på ingen måde afskrive fynboerne. Vi skal bare tre sæsoner tilbage, så vandt de DM-bronze, og de to gange, klubberne mødtes i grundspillet, skulle der tiebreak til for at finde en vinder. Det bliver mega spændende,” siger Casper Ahlehoff Hansen, der kommenterer DM-kvartfinalen direkte på Volley TV.

”Det er en kæmpe mulighed for Sven Brix’ tropper det her. Det vil være en kæmpe præstation, hvis Køge spiller sig i en DM-semifinale. De har været på en lang rejse med satsning på unge talenter, der kan kulminere tirsdag aften,” siger han. 

Allerede nu må sæsonen siges at være godkendt for Køge. Inden jul spillede klubben Final 4 i pokalturneringen, og tirsdag aften har de gode kort på hånden for at spille sig i klubbens første DM-semifinale nogensinde.

Se DM-kvartfinalen mellem Team Køge og Fortuna Odense direkte på Volley TV med optakt fra tirsdag klokken 19:15.
Read 1253 times