fredag, 03 marts 2017 06:00

Hvem skal spille Volleyliga i næste sæson?

Written by
Jagten på en plads i landets bedste række begynder i aften. Volleyligaens bundpropper krydser klinger med toppen af 1. division i Kvalifikation til Volleyligaen.

Mens Volleyligaens nummer 1-6 i den kommende tid spiller kvart-, semi- og DM-finaler, kæmpes der i den anden ende af tabellen om en plads i Volleyligaen i den kommende sæson.

Fra og med i aften og frem til den 9. april spilles Kvalifikation til Volleyligaen mellem de bedste hold fra 1. division og de nederste hold fra Volleyligaen.

Kvalifikation til Volleyligaen foregår som et gruppespil, hvor de fire hold spiller alle mod alle og møder hinanden ude og hjemme.

Det bliver dermed i alt til seks kampe pr. klub, inden der kan sættes to streger under facit, og navnene på holdene til den kommende Volleyliga sæson kendes.

Nummer 1 og 2 i gruppespillet spiller i Volleyligaen i næste sæson, såfremt de ønsker det og kan opfylde kravene hertil.

Inden Kvalifikation til Volleyligaen begynder, har DHV Odenses damer oplyst, at de ønsker ikke at rykke op i Volleyligaen. Desuden har Lyngby-Gladsaxes herrer bedt om at blive rykket ned i 1. division i den kommende sæson.

Amager og Aalborgs herrer undersøger pt. om de vil være i stand til at opfylde kravene til at spille Volleyligaen.

Herunder kan du se grupperne til Kvalifikation til Volleyligaen.
Kampprogram og stilling kan findes på Volleyligaens microsite under VLD og VLH Kvalifikation her.

Kvalifikation til Volleyligaen, damer
Ikast KFUM (Volleyliga)
Frederiksberg Volley (1. division)
DHV Odense (1. division)
VK Vestsjælland (1. division)

Kvalifikation til Volleyligaen, herrer
Lyngby-Gladsaxe (Volleyligaen)
VK Vestsjælland (Volleyligaen)
Aalborg (1. division)
Amager (1. division)
Read 1518 times