torsdag, 23 februar 2017 13:38

Tid til at kåre Årets Ungdomsklub-, leder og gnister anno 2017

Written by
Året rundt bliver der ydet en fantastisk indsats ude i de danske volleyballklubber. Det er nu, at I som klubfolk eller kredsfolk kan indstille klubber eller personer, der har ydet en ekstra indsats. 

Hvem der løber af med hæderen som Årets Ungdomsklub, Årets Ungdomsleder, Årets Klub-Gnist og Årets Person-Gnist 2017 bliver offentliggjort til årets repræsentantskabsmøde d. 7.5.2017 i Kolding.

Årets Ungdomsklub bliver givet til en klub, der i en årrække har været med til at sætte sit præg på dansk ungdomsvolleyball.

Årets ungdomsleder tildeles en leder, der brænder for ungdomsarbejdet og i en årrække har arbejdet for at udvikle ungdomsarbejdet i sin klub, kreds eller Volleyball Danmark.

Årets klub-gnist gives til en klub, der i den forgangne sæson har markeret sig i arbejdet med volleyball.

Årets person-gnist tilfalder en leder, der har formået at få andre med på en ide, og med engagement og energi fået gennemført sit projekt.

I kan læse meget mere om kriterierne for de enkelte kåringer her. 

Sidste år løb Ikast KFUM med hæderen som Årets Ungdomsklub, Søren Rasmussen fra Team Køge Volley blev Årets Ungdomsleder, mens Persongnisten blev tildelt Torben Christensen fra Uldum IF og Klubgnisten blev givet til VK Holbæk.

Indstillinger skal sendes til Christina Juhl senest d. 8. marts 2017 på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Vi glæder os til at få en masse indstillinger om de mange klubber og personer, der knokler og laver et super godt stykke arbejde ude i klubberne.
Read 1138 times