fredag, 17 februar 2017 06:00

Volley TV søndag: Én eller intet for Ikast mod Køge

Written by
Skal Ikast gå igennem grundspillet uden sejr, eller kan de drille Køge-kvinderne? Det får vi svar på søndag, når klubberne står over for hinanden i Volleyligaen. Se kampen direkte på www.VolleyTV.dk kl. 14:30.

Ikast KFUM har haft en hård tid i deres første sæson i landets bedste række, hvor det ikke er blevet til sejr i holdets første 11 kampe.

På søndag slutter midtjyderne grundspillet af på hjemmebane, når de hjemme tager imod Køge på Hyldgårdsskolen.

Det er sidste chance for at smage sejrens sødme for Ikast, men der venter en ordentlig mundfuld i modstanderen Team Køge, fortæller Volleyball Danmarks Volleyliga-kommentator Casper Ahlehoff Hansen:

”Køge kommer med en frisk sejr i rygsækken og har for alvor markeret sig i Volleyligaen i denne sæson. Hvis de øvrige resultater flasker sig i de sidste par kampe, slutter de på en 3. plads, hvilket de færreste nok havde regnet med på forhånd,” siger han.

”Ikast kommer uden tvivl på banen for fuld udblæsning. Hvis de kan slutte grundspillet af med en sejr, kan Ikast tage hul på kvalifikation til Volleyligaen med et solidt selvtillidsboost,” siger Casper Ahlehoff hansen.

Volley TV viser kampen direkte fra klokken 14:30 søndag den 19. februar.
Read 794 times