mandag, 13 februar 2017 09:50

Dansk volley-stjerne vinder historisk første mesterskab i Qatar

Written by
Foto: MortenO.com Foto: MortenO.com
Den danske landsholdsspiller Mads Ditlevsen har vundet ligaen i Qatar sammen med sin klub Police Sports Club. Det er klubbens første mesterskab nogensinde. Ditlevsen er topscorer i klubben og top 3 i ligaen.

Mesterskabet kom i hus efter en stærk sæson af Mads Ditlevsen og co. 17 sejre i 19 kampe er det blevet til for Police Sports Club, der kunne se mesterskabet komme i hus fra tribunen.

Ditlevsens klub Police havde spillet sig på 1. pladsen i ligaen, da de fredag aften besejrede de 8-foldige mestre Al Rayyan Club.

Da nummer 2 og 3 i ligaen spillede 3-2 søndag, kan Police Sports Club ikke længere hentes. Mads Ditlevsen var sammen med holdkammeraterne i hallen og overværede kampen.

”Det er så fedt at vinde det her. Klubben har aldrig vundet en titel i Qatar før. Vi har stadigvæk en runde tilbage, men der er ingen play-off, og der er ingen, der kan hente os,” siger en glad Mads Ditlevsen.

”Vi var alle samlede ude i hallen og kunne ikke tro vores øjne, da kampen stod 2-2, og vi var mestre,” siger han.

Det er klubbens første mesterskab nogensinde. Police Sports Club mangler stadig at spille sæsonens sidste kamp.

”Vi får først overrakt pokalen på onsdag, efter vi har spillet vores sidste kamp. Det går nok først rigtig op for os dér,” siger han.

32-årige Mads Ditlevsen blev hentet til Police Sports Club forud for denne sæson for at score point. Og det har den hårdtslående danske landsholdsspiller i den grad gjort, idet han ligger i top 3 på topscorerlisten i Qatar.

”Det har været en rigtig fed sæson, indtil nu. Vi har spillet rigtig godt det meste af tiden. Vi har en rigtig dygtig, ung træner, som virkelig har sat sit præg på holdet,” siger Mads Ditlevsen.

”Der er blevet arbejdet hårdt i vægtrummet for hele tiden at være et skridt foran de andre,” siger han.

Efter ni år i europæisk volleyball har Mads Ditlevsen spillet to sæsoner i Abu Dhabi og denne i Qatar.
Read 1516 times