torsdag, 02 februar 2017 09:45

Volley TV i aften: Max motivation i blændende bundbrag

Written by
Nummer næstsidst mod nummer sidst kan lyde som en triviel torsdagskamp. Men der er uhyggeligt meget på højkant for både Lyngby-Gladsaxe og VK Vestsjælland, når de krydser klinger i Volleyligaen i aften. Volley TV streamer kampen direkte fra 19:20.

Lyngby-Gladsaxe ligger i øjeblikket på 7. pladsen i Volleyligaen, lige uden for den adgangsgivende 6. plads, som sikrer en plads i kvartfinalen.

VK Vestsjællands oprykkere har haft en hård første sæson i Danmarks bedste volleyballrække, hvor de endnu ikke har fået sejrens sødme at smage.

Begge hold har rigtig meget at spille for i aften, mener Casper Ahlehoff Hansen, der kommenterer kampen på Volley TV fra klokken 19:20.

”Jeg tror ikke, jeg tager munden for fuld, hvis jeg siger, at det vil betyde alverden for Vestsjælland at få en Volleyliga-sejr på kontoen,” siger han.

”Kigger man på tabellen lige nu, så er det netop mod Lyngby-Gladsaxe, der ligger næstsidst, at vestsjællænderne skal forsøge at hente den sejr,” siger Casper Ahlehoff Hansen.

Det bliver dog en svær opgave for VK Vestsjælland, der tabte 3-0 til Lyngby-Gladsaxe første gang de to hold mødtes i denne sæson.

”Midterfeltet i Volleyligaen er så tæt, at en enkelt sejr kan være forskellen på nat og dag. Vinder Lyngby-Gladsaxe i aften, har de fire sejre på kontoen og vil, hvis det bliver en 3-0 eller 3-1-sejr, gå forbi Ishøj i tabellen og dermed være med i slutspillet. Det er uhyggeligt motiverende for dem,” siger han.

Kampen mellem Lyngby-Gladsaxe og VK Vestsjælland streames direkte på Volley TV fra klokken 19:20 her.
Read 758 times