søndag, 29 januar 2017 17:00

Gentofte vinder NCC-sølv

Written by
Gentoftes danske mestre måtte se sig besejret af svenske Falkenberg, da de i eftermiddag spillede finale i NEVZA Club Championships.

Gentofte fik ellers den bedst tænkelige start på finalen i Sverige, hvor de bagud 4-8 fik vendt sættet og kørt det hjem med 25-22.

Der var dog byttet om på rollerne i 2. sæt i NCC-finalen, hvor Gentofte førte med fire point, men måtte bytte side efter at have tabt sættet med 25-18.

Både 3. og 4. sæt var et par tætte affærer, som faldt ud til værterne Falkenbergs fordel. Dermed må Gentofte tage til takke med sølv i dette års NEVZA Club Championships efter finalen endte i Falkenbergs favør 3-1 (22-25, 25-18, 25-22, 28-26).

”Vi møder et godt hold, hvor alle vores spillere skal spille op til deres bedste, for at vi kan vinde,” siger Gentofte-træner Peter Borglund.

”Desværre ramte vi ikke lige dagen i dag, hvor Falkenberg lykkedes med for meget,” siger han til Gentofte Volleys Facebook.

Gentofte har nu ikke flere internationale kampe i denne sæson og kan koncentrere sig om kampen om det danske mesterskab.

Klik her for at komme til NEVZA Club Championships-siden.
 
Klik her for at følge med på Facebook.
Read 477 times