torsdag, 26 januar 2017 09:53

Mere dansk NEVZA-succes i vente?

Written by
Foto: MortenO.com Foto: MortenO.com
Gentofte skal forsøge at følge op på deres kvindelige kollegers flotte NCC-triumf, når de som det eneste danske hold er med i herrernes NEVZA Club Championships-finalerne, der begynder fredag. Og de danske mestre går efter guld i det stærkt besatte finalefelt.

I den forgangne weekend kunne de danske damehold triumfere ved NEVZA Club Championships, da de hentede guld, sølv og bronze.

I morgen er det herrernes tur til at indtage NCC-manegen, når svenske Falkenberg danner rammerne om finalerne.

Gentofte er eneste danske repræsentant i herrernes finaler, hvor norske Tromsø, TIF Viking foruden værterne Falkenberg er med. 

”Vi tager til Sverige for at vinde turneringen. Det er helt klart målet. Vi har prøvet at blive nummer 2 og 3, og det er ligegyldigt,” siger Gentofte-træner Peter Borglund.

”Det er fire gode hold, inklusiv os selv. Alle hold er tophold i deres ligaer og kommer toptunede til NEVZA Club Championships,” siger han.

Udelukkende tophold
Gentofte fører selv den hjemlige Volleyliga, mens deres modstander i fredagens placeringskamp, Viking fra Norge, ligger nummer 1 i den norske liga.

”Viking er rigtig gode. De er stadig med i Challenge Cuppen i Europa og har en masse rutinerede spillere. Vi har spillet mange tætte kampe mod dem tidligere, og det er et hold, som vi har meget respekt for. De minder meget om os selv,” siger Peter Borglund.

”Vi glæder os til at spille mod de bedste hold i Norden. Det er noget, vi har set frem til. Det bliver fedt at måle sig mod dem,” siger han.

I den anden placeringskamp mødes norske Tromsø og svenske Falkenberg, som ligger henholdsvis nummer 2 og 3 i deres respektive ligaer.

Gentofte tager til Sverige med en frisk sejr i armene, da de danske mestre på udebane besejrede Lyngby-Gladsaxe med 3-0 onsdag.

Klik her for at komme til NEVZA Club Championships-siden. 
Klik her for at følge med på Facebook. 

Alle kampe livestreames her. 

KAMPPROGRAM NCC-FINALERNE
27/01, 17:00: Gentofte vs. TIF Viking
27/01, 19:30: Falkenberg vs. Tromsø
28/01, 14:00: Vinder kamp 1 vs. Taber kamp 2
28/01, 16:30: Vinder kamp 2 vs. Taber kamp 1
29/01, 11:00: Taber Semi 1 vs. Taber Semi 2
29/01, 13:30: Vinder Semi 1 vs. Vinder Semi 2
Read 895 times