onsdag, 21 december 2016 11:48

Bredde- og Udviklingsafdelingen forstærkes i det kommende år med to nye medarbejdere

Written by
Mie Nonbo Holck og Skafte Herskind er ansat som projektmedarbejdere i Volleyball Danmark.

Mie Nonbo Holck er projektansat som en del af det konsulent-team, der arbejder med det store Welcome U-projekt. Projektet går ud på at give unge studerende, der flytter til en ny by, en god start på den nye tilværelse med en let vej ind i idrætsfællesskaber. Projektet støttes af Nordea-fonden.

Samtidig kommer hun i høj grad til at have ansvaret for at gøre flere af Volleyball Danmarks hjemmesider mere dynamiske og opdateret med relevant indhold.

Mie Nono Holck er kandidatstuderende i cand. soc. i Human Ressource Management på CBS. Desuden er hun formand i VLI Volley på Frederiksberg, hvor Mie Nono Holck også træner og spiller. Hun er også næstformand i Sjællands Volleyball Kreds.

Skafte Herskind er projektansat som breddekonsulent, hvor han blandt andet skal arbejde med e-learning til forældre samt udbygge den nye Volleypedia med gode råd til klubberne.

Skafte Herskind skal desuden være tovholder på at opgradere de mange teknik-videoer, Volleyball Danmark stiller til rådighed for klubberne. Og han skal indgå i det samarbejde, Volleyball Danmark har med skoler landet over.

Skafte Herskind er uddannet folkeskolelærer og har været en del af volleyball-miljøet i mere end 30 år.

Bredde- og udviklingsafdelingen i Volleyball Danmark glæder sig dermed til at begynde 2017 med et stærkt og meget tværfagligt team til at dække de mange bredde- og udviklingsopgaver.
Read 926 times